Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 6 let 23 týdny
Chrudim - Po porážce v Dobrovici se chtěli chrudimští fotbalisté rychle vrátit na vítěznou vlnu, jenže proti Jirnám se jim nevedlo střelecky....Celý článek »
vydáno před 6 let 46 týdnů
Jirny - Chrudimským fotbalistům v letošním ročníku České fotbalové ligy příliš štěstí nepřeje. Po důležité domácí výhře nad celkem Převýšova...Celý článek »
vydáno před 7 let 42 týdny
Chrudim - Velké fotbalové dopoledne zažil chrudimský záložník Ondřej Kesner, jehož dvě branky pomohly před kvalitní návštěvou na stadionu Za...Celý článek »
vydáno před 8 let 42 týdny
Chrudim - V závěrečném domácím zápase letošní třetiligové sezóny se fotbalisté MFK Chrudim radovali z tříbodového vítězství. Proti Jirnám se však...Celý článek »
vydáno před 9 let 50 týdnů
Chrudim - Jedno z velkých utkání se událo v sobotu na chrudimském stadionu Za Vodojemem, kam dorazily v tu dobu o skóre druhé Jirny. Rozhodnuto bylo...Celý článek »
vydáno před 10 let 27 týdnů
Jirny - Situace Chrudimi nevypadá po sedmi kolech vůbec růžově. Po prohře v Jirnách kleslo MFK na třinácté místo a v následujícím domácím zápase musí...Celý článek »
vydáno před 5 let 40 týdnů
Chrudim - Třetiligové působení MFK Chrudim je definitivně u konce. Již jistý vítěz České fotbalové ligy se s vlastními fanoušky rozloučil...Celý článek »
vydáno před 5 let 42 týdny
Písek - Ač se zdálo, že mašina vedená trenérem Pavlem Jirouskem začala během jarní části sezóny ztrácet dech, když bylo potřeba, dokázala zapnout a...Celý článek »
vydáno před 5 let 42 týdny
Chrudim - Další krůček ke splnění stanoveného cíle udělali fotbalisté Chrudimi. Povinné vítězství proti jistému sestupujícímu z Čížové přineslo do...Celý článek »
vydáno před 5 let 43 týdny
Chrudim - Středeční vložené kolo přivedlo k chrudimskému Vodojemu celek Litoměřicka, který zde sehrál povedenou partii. Chrudimští sice podle...Celý článek »