Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 35 týdnů
Chrudim – Kdo by si snad myslel, že s novým vedením radnice se rázem vyřeší všechny staré spory a dotáhnou staré projekty, mohl by dnes být klidně...Celý článek »
vydáno před 6 let 20 týdnů
Chrudim – Zdravé město a cyklistika k sobě neodmyslitelně patří. Přesto právě v tomto odvětví se místní radnice právě „nepřetrhne“. Cyklostezka v...Celý článek »
vydáno před 19 týdnů 1 den
Pardubice/Chrudim – Jak často budou z Chrudimi zastavovat vlaky v nové zastávce Pardubice-město v ulici Sladkovského? Nejen o tom jednal starosta...Celý článek »
vydáno před 36 týdnů 7 hodin
Chrudim – Zatímco u realizace cyklostezky Chrudim–Vlčnov se zaspalo a povede tu bohužel jenom chodník, u cyklostezky na Podhůru to zatím vypadá stále...Celý článek »
vydáno před 1 rok 46 týdnů
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011) a místostarosta Aleš Nunvář (Piráti) odkryli karty. Žádný Dům přírody ani Rodinný park...Celý článek »
vydáno před 4 roky 16 týdnů
Chrudim – Uvažovaná cyklostezka na Podhůru je tématem, o němž se namluvilo a též napsalo opravdu hodně. Existuje několik hypotetických řešení, jak...Celý článek »
vydáno před 4 roky 39 týdnů
Chrudim – Vybudování cyklostezky směrem k rekreačním lesům se v současné době, kdy tyto porosty srdnatě likviduje kůrovec a zatíná tím pořádnou...Celý článek »
vydáno před 4 roky 45 týdnů
Chrudim – V úterý 14. května navštívil Chrudim Martin Netolický (ČSSD), hejtman Pardubického kraje. Na programu schůzky byly převážně majetkové...Celý článek »
vydáno před 5 let 44 týdny
Chrudim – Další malý krůček bude podniknut a výstavba cyklostezky na Podhůru se přiblíží. Pardubický kraj totiž reálně uvažuje o přeložce silnice...Celý článek »
vydáno před 6 let 1 týden
Chrudim – Cyklostezka na Podhůru je stále předmětem mnoha diskusí a polemik. Na svém posledním jednání toto téma otevřeli i členové dopravní komise...Celý článek »