Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 24 týdny
Chrudim – O jednom jediném tématu, na nějž se, pravda, nalepila ještě mnohá další, dokázali městští zastupitelé v pondělí 2. listopadu jednat až do...Celý článek »
vydáno před 5 let 16 týdnů
Chrudim – Může to být „labutí píseň“ projektu, za nímž stál bývalý starosta Petr Řezníček (SNK – ED), dnes řadový zastupitel? Nové vedení města – a v...Celý článek »
vydáno před 6 let 1 týden
Chrudim – Některé politické strany a subjekty působící na území města musí před volbami složitě bojovat o své místo na slunci, jiným stačí pouze...Celý článek »
vydáno před 6 let 18 týdnů
Chrudim – Bez jednoho dvacet bodů měli v pondělí na programu městští zastupitelé. Překvapením pro všechny byla absence toho, jenž se měl týkat...Celý článek »
vydáno před 7 let 11 týdnů
Chrudim – Městští zastupitelé se sešli poprvé v novém roce a své jednání nezačali právě vesele. Před jakýmkoliv hlasováním a diskusemi, všichni...Celý článek »
vydáno před 8 let 5 týdnů
Chrudim - I přesto, že několik městských zastupitelů se muselo z pravidelné schůze omluvit a předsedající starosta města Petr Řezníček (SNK – ED)...Celý článek »
vydáno před 8 let 18 týdnů
Chrudim - Podváděl Roman Málek (Koalice pro Chrudim) při hlasování o návrhu Svobodných, nebo šlo o náhodu? Tato otázka zůstane nejspíše navždy...Celý článek »
vydáno před 9 let 5 týdnů
Chrudim - O téměř tříhodinovou kratochvíli se postarali na pondělní schůzi městského zastupitelstva zástupci opozice z hnutí ANO 2011 a Strany...Celý článek »
vydáno před 9 let 8 týdnů
Chrudim - Kritici projektu Zdravého města z místní pobočky Strany svobodných občanů získali významnou posilu v opozičních zastupitelích hnutí...Celý článek »
vydáno před 10 let 49 týdnů
Chrudim - Josef Lebduška zkusí své štěstí v kandidatuře na uvolněné místo v kontrolním výboru městského zastupitelstva znovu. Jeho kolegové...Celý článek »