Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 34 týdny 17 hodin
Chrudim – Zatímco před týdnem městská policie řešila domnělou krádež popelnice, která přitom skončila celá v kuka voze Technických služeb Chrudim,...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Tříděný odpad budou nově svážet pracovníci Technických služeb novým elektromobilem a už teď je v plánu nákup dalšího, pokud se to osvědčí....Celý článek »
vydáno před 1 rok 18 týdnů
Chrudim – Skončí výjimka pro majitele více nemovitostí a poplatek za svoz komunálního odpadu by se měl od nového roku zvýšit. Ani to ale nezabrání...Celý článek »
vydáno před 1 rok 27 týdnů
Chrudim – Není to zrovna málo, kolik město Chrudim každoročně prodělává kvůli nízkému poplatku za svoz komunálního odpadu, který prosadili Chrudimáci...Celý článek »
vydáno před 2 roky 25 týdnů
Chrudim – Projekt, který má místního jinak nic moc nedělajícího pirátského místostarostu Aleše Nunváře katapultovat do poslanecké sněmovny, a sice...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Chrudim – Město Chrudim a chrudimský městský úřad aktualizovaly svůj vozový park. Úředníci mohou pro svoji práci začít využívat dva...Celý článek »
vydáno před 2 roky 52 týdny
Chrudim – Na mezinárodní den žen Rada města Chrudim rozhodla o nákupu dvou zbrusu nových elektromobilů. Kdo v nich bude jezdit, ale není tak...Celý článek »
vydáno před 3 roky 3 týdny
Chrudim – Plány byly velké, ale prozatím ztroskotaly. Údajným důvodem, proč distribuce nádob na bioodpad neproběhne v termínu, který město avizovalo...Celý článek »
vydáno před 3 roky 5 týdnů
Chrudim – Svoz bioodpadu konečně začne. Kompostéry, které měly před lety tento problém vyřešit, se příliš neosvědčily. Zlí jazykové tvrdí, že ve...Celý článek »
vydáno před 3 roky 6 týdnů
Pravým důvodem možné populační exploze potkanů ve městě určitě nebude pár nedojedených zbytků u řeky. Má to hnědou barvu a někdy to opravdu může za...Celý článek »