Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 7 týdnů 10 hodin
Chrudim – U nábřeží Chrudimky to po vykácení stromů vůbec nevypadá přívětivě a může být hůř. Povodí Labe totiž vše řeší jen z hlediska...Celý článek »
vydáno před 2 roky 44 týdny
Pardubický kraj – V pondělí začaly akce v rámci Týdne pro klima. Letos se zapojily pořádáním akcí zdaleka nejaktivněji lidé v Pardubicích....Celý článek »
vydáno před 2 roky 47 týdnů
Chrudim – Zatímco Praha pod vedením pirátského primátora dělá vše, co jen cyklistům na očích uvidí, druhé největší město Pardubického kraje v této...Celý článek »
vydáno před 4 roky 24 týdny
Chrudim – Prostředí, jak známo, vychovává. Kde se objeví nějaký nepořádek, zdemolovaný veřejný majetek, černá skládka, tam brzy přibude další taková...Celý článek »
vydáno před 4 roky 34 týdny
Chrudim – Některé události, jež musí republiková, respektive městská policie řešit, jako by vypadly z oblíbených filmů. Nedávno „stáťáci“ lapili...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Chrudim – Rekonstrukce tří kruhových objezdů v těsném sousedství nemocnice úspěšně pokračuje. Na tom, který leží v ústí Vlčnovské ulice, probíhá...Celý článek »
vydáno před 5 let 34 týdny
Chrudim – Sobotní dopravní omezení a uzavírky, které s sebou přinesl další ročník cyklistické soutěže Kolo pro život Manitou Železné hory, pořádně...Celý článek »
vydáno před 6 let 46 týdnů
Chrudim – Nad některými úpravami veřejného prostoru zůstává často rozum stát. Nejen ti, kterých se přímo dotýkají, protože v místě bydlí, ale i...Celý článek »
vydáno před 9 let 30 týdnů
Týden mobility ovládl Chrudim: Ovládl? Že jste si ani nevšimli akce, která má přivést obyvatele našeho krásného, kopcovitého města k širšímu...Celý článek »
vydáno před 9 let 52 týdny
Pardubice - Do práce na kole vyjedou Pardubice už příští středu. Do čtvrtého ročníku cyklistické soutěže se v krajském městě přihlásila více než...Celý článek »