Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 50 týdnů
Chrudim – Územní plán je dokument, o jehož existenci nemá běžný Chrudimák ani tušení. Koho naopak zajímá, jsou lidé, kteří by rádi stavěli nové domu...Celý článek »
vydáno před 9 let 1 týden
Chrudim - Dočká se Miloš Chudáček někdy svých peněz, které investoval do nákupu prozatím "plonkových" pozemků ve Vlčnově? Odpověď na tuto otázku není...Celý článek »
vydáno před 9 let 2 týdny
Chrudim - Případu Miloše Chudáčka, který je jednatelem firmy  S&CH TRADE CZ, se Chrudimské noviny věnovaly jako první. Chudáček tvrdí, že...Celý článek »
vydáno před 1 den 16 hodin
Chrudim - Masivní kácení stromů, co navazovaly na lesík na sídlišti U Stadionu, který vykáceli před šesti lety kvůli výjezdovému místu pro záchranky...Celý článek »
vydáno před 1 týden 6 dnů
Chrudim – Parkovací domy, které zabírají méně místa a ušetří vzrostlou zeleň před pokácením, prý budou následovat, ale kdy přesně, to nikdo neví....Celý článek »
vydáno před 24 týdny 3 dny
Chrudim – Jak to vypadá s parkovištěm U Stadionu po vykáceném lese u železniční trati? Radní Aleš Nunvář (Piráti) zařídil realizaci sjezdu na...Celý článek »
vydáno před 35 týdnů 1 den
Chrudim – Město Chrudim po mnoha upozorněních občanů už podruhé za poslední rok přistoupilo k urychlené celoplošné deratizaci. V těchto dnech ale...Celý článek »
vydáno před 35 týdnů 2 dny
Pardubice/Chrudim – Česká pošta rozprodává svůj majetek běžně, ale jde zpravidla o takové objekty, které se dají označit za nepotřebné, většinou...Celý článek »
vydáno před 40 týdnů 1 den
Chrudim – Minulý týden odjela do Prahy do Kampusu ČSOB Šárka Trunečková a tajemník František Chmelík převzít ocenění v soutěži Zelená obec roku a...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 den
Chrudim – Radní na tento rok už schválili akční plán zlepšování procesu místní Agendy 21 a zároveň vzali na vědomí vyhodnocení z minulého...Celý článek »