Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 20 týdnů
Chrudim – Stává se z toho nemilá tradice. Opravy omítek domů v samém srdci města, výkladní skříni zdejší historické architektury, doprovází jeden...Celý článek »
vydáno před 6 let 15 týdnů
Chrudim – Filištínská ulice leží jen několik kroků od „velitelství“ místní městské policie. Přesto se tu v nepravidelných intervalech dějí nepravosti...Celý článek »
vydáno před 7 let 24 týdny
Chrudim – Téměř na den přesně dva roky hyzdí centrum města znečištěná dlažba ve Filištínské ulici. Majitelé domu ho nechali částečně nahodit, ale ne...Celý článek »
vydáno před 9 let 9 týdnů
Chrudim - Některé z oprav, které se přímo týkají centra města, nechávají zodpovědní úředníci provádět takřka okamžitě. Jiné, s jejichž...Celý článek »
vydáno před 9 let 24 týdny
Chrudim - Diskuze o veřejném prostoru, kterou v minulých dnech nastartovala akce dvojice "Áček", má nyní pokračování. Jen pár kroků od samotného...Celý článek »
vydáno před 2 roky 25 týdnů
Chrudim – Soukromé, nebo socialistické vlastnictví? To, co někteří brali jen jako nepovedený vtip, se stává skutečností. O nepochopitelnosti kroku,...Celý článek »
vydáno před 2 roky 49 týdnů
Chrudim – Zatímco třeba v hlavním městě využili skulinky v neobratném opatření a některé předzahrádky se tam otevřely dokonce už na začátku dubna,...Celý článek »
vydáno před 3 roky 3 týdny
Chrudim – Kdo ví, jak to bylo s popadanými květináči. Kdo sleduje dění ve Filištínské ulici pravidelně, ten ví, že tu atmosféra občas pěkně houstne,...Celý článek »
vydáno před 3 roky 25 týdnů
Práce novináře není příliš vděčnou – o tom jsem na těchto virtuálních stránkách psal již několikrát bez hořkosti a fňukání. Jde o konstatování, jež...Celý článek »
vydáno před 4 roky 32 týdny
Dlažba v Široké ulici byla zničena. To je základní premisa, z níž bude tento postřeh vycházet. V první řadě je třeba poděkovat vrchnímu strážníku,...Celý článek »