Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 7 let 48 týdnů
Chrudim - Pro Radima Zárubu byla čtvrtfinálová série velmi speciální. Brněnské Tango ho vychovalo do velkého futsalu a připravilo ho na angažmá v...Celý článek »
vydáno před 7 let 48 týdnů
Chrudim - Na překvapení není čas. V podobném duchu se nesla celá série mezi Chrudimí a Tangem Brno. ERA-PACK splnil roli velkého favorita do...Celý článek »
vydáno před 7 let 49 týdnů
Chrudim - První z devíti. Chrudimští futsalisté zvládli úvodní střetnutí proti brněnskému Tangu, před kvalitně zaplněnou sportovní halou soupeře...Celý článek »
vydáno před 7 let 49 týdnů
Chrudim - Prodleva mezi základní částí a vyřazovacími boji je u konce, Chrudim jde na věc! ERA-PACK vyráží na cestu za titulem s pořadovým číslem...Celý článek »
vydáno před 8 let 10 týdnů
Brno - Dlouhé spojení Michala Beleje s brněnským Tangem se krátce po novém roce rozdělilo, nejzkušenější hráč Tanga hostuje v Benagu, čím své trápící...Celý článek »
vydáno před 10 let 10 týdnů
Brno - Velmi sledovaný zápas se uskutečnil mezi Chrudimí a Tangem Brno ve futsalové lize. ERA-PACK chtěl na půdě Tanga potvrdit první pozici, jenže...Celý článek »
vydáno před 10 let 11 týdnů
Brno - Devítinásobný mistr nejvyšší české soutěže vyhlásil útok na svůj desátý titul, další krůček k jeho přiblížení čeká futsalisty Chrudimi v...Celý článek »
vydáno před 10 let 24 týdny
Chrudim - Před kamerami České televize se v úterní večer velmi dařilo Brazilci Maxovi, který vsítil čtyři branky a výrazně tak přispěl k výhře Era-...Celý článek »
vydáno před 10 let 44 týdny
Chrudim - Ve druhém finálovém zápase Chrudimští porazili Tango 3:2 a již jen jediný krůček jim chybí k zisku mistrovského titulu.  Celý článek »
vydáno před 10 let 45 týdnů
Chrudim - Futsalisté chrudimského Era-Packu vstoupili do finálové série proti Tangu Brno před kamerami České televize úspěšně. V boji udolal svého...Celý článek »