Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 12 týdnů
Chrudim – Rodný dům nejvýznamnějšího chrudimského rodáka je první realizací, kde se město snaží aktivně přispět ke kultivaci reklamních označení...Celý článek »
vydáno před 3 roky 47 týdnů
Chrudim – S vizuálním smogem chtělo bojovat minulé vedení města, to současné si odstraňování často nevkusných reklamních poutačů a vývěsních štítů...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim – Nemovitosti patřící městu jsou mnohdy v nevyhovujícím stavu. Občas se sice podaří pěkná rekonstrukce – ukázkovým příkladem je třeba dům...Celý článek »
vydáno před 6 let 22 týdny
Chrudim – Blíží se konec roku a městský rozpočet bobtná. Radnice tvrdí, že velkou část z narůstajících finančních prostředků tvoří dotace a dochází...Celý článek »
vydáno před 7 let 1 týden
Chrudim – Výraznou pochvalu si teď zaslouží šéf Odboru investic MěÚ Chrudim Petr Pecina všichni jemu podřízení úředníci. Důvod je prostý, ale o to...Celý článek »
vydáno před 8 let 17 týdnů
Chrudim - Mnohdy neutěšený stav domů v majetku města řeší radnice několika způsoby. Buď se nemovitost snaží prodat, což se nezřídka nedaří a jedná se...Celý článek »
vydáno před 1 týden 1 den
Chrudim – Jak pokračuje rekonstrukce schodišťových stupňů na nábřeží Karla Čapka, kvůli které není možné přecházet přes frekventovanou lávku?...Celý článek »
vydáno před 2 týdny 2 dny
Chrudim – V jižní části městského okruhu u OC Tesco byly právě dnes za účasti starosty Františka Pilného (ANO 2011) a vedoucího oddělení komunikace...Celý článek »
vydáno před 13 týdnů 11 hodin
Chrudim – Vedle kulturní památky, Khomovského domu na Resselově náměstí, dříve domu královského rychtáře Václava Lípy, začne být od pondělí pěkně...Celý článek »
vydáno před 15 týdnů 2 dny
Chrudim – Rozpracované projekty, které současná koalice dokončuje, navyšují celkový počet investic v roce 2024 na 285 milionů korun. Těmi největšími...Celý článek »