Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 14 týdnů
Chrudim – Ceny energií stoupají. I když při vyjednávání rozpočtu město Chrudim počítalo s navýšením cen za energie, takový nárůst nikdo nečekal....Celý článek »
vydáno před 9 let 23 týdny
Pardubice - Pardubice coby hlavní město cyklistů pokračují v rozšiřování infrastruktury pro kolaře. V Husově ulici vznikly v minulém týdnu takzvané...Celý článek »
vydáno před 10 let 1 týden
Chrudim/Medlešice/Markovice - V pátek pár minut po poledni se strážníci dozvěděli o krádeži celkem čtyř laviček, které zmizely z ...Celý článek »
vydáno před 19 týdnů 22 hodiny
Pardubice/Chrudim – Jak často budou z Chrudimi zastavovat vlaky v nové zastávce Pardubice-město v ulici Sladkovského? Nejen o tom jednal starosta...Celý článek »
vydáno před 27 týdnů 6 dnů
Chrudim – Říká se, že tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne. Podobné to je i s řešením opravy zdí podél Chrudimky, kudy jezdí...Celý článek »
vydáno před 28 týdnů 6 dnů
Chrudim – Město a Ředitelství silnic a dálnic ČR budou vést společně projektové řízení na dodavatele rekonstrukce obchvatu od kruhového objezdu u...Celý článek »
vydáno před 29 týdnů 6 dnů
Pardubice – Včerejší akce pardubického magistrátu organizováním prostřeného stolu prostřednictvím Piana na ulici na třídě Míru ukázala, jaký...Celý článek »
vydáno před 35 týdnů 2 dny
Pardubice/Chrudim – Česká pošta rozprodává svůj majetek běžně, ale jde zpravidla o takové objekty, které se dají označit za nepotřebné, většinou...Celý článek »
vydáno před 36 týdnů 3 hodiny
Chrudim – Zatímco u realizace cyklostezky Chrudim–Vlčnov se zaspalo a povede tu bohužel jenom chodník, u cyklostezky na Podhůru to zatím vypadá stále...Celý článek »
vydáno před 47 týdnů 1 hodina
Chrudim – Řidiči si budou moct už brzy oddychnout, že jim před kola nebudou skákat alespoň opilí bezdomovci. Ačkoliv to vypadá, že se silnice z...Celý článek »