Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 49 týdnů
ZŠ a MŠ Benešov - Na ZŠ Karlov se učilo jako ve 30. - 40. let 20. století. Všechny děti 2. tříd i my paní učitelky a asistentky jsme se vrátily do...Celý článek »
vydáno před 3 roky 34 týdny
Pardubice – Všechny zbývající TECHNOhrátky, které byly pozastaveny na jaře letošního roku kvůli koronavirové pandemii, se po půlroční přestávce měly...Celý článek »
vydáno před 6 let 9 týdnů
iDnes.cz - Systém odměn a trestů, na kterém jsou založeny tradiční školy, způsobuje podle psycholožky Jany Nováčkové závislost dětí na autoritách. „...Celý článek »
vydáno před 8 let 26 týdnů
Pardubice -  V minulých dnech se policii dostalo oznámení z nejmenované základní školy, že během plavání objevila jedna z vyučujících na těle...Celý článek »
vydáno před 9 let 3 týdny
Pardubice - Policisté byli voláni na zdejší vlakové nádraží, odkud jim byl nahlášen případ jistého vandala, který měl v rozčilení poškodit...Celý článek »
vydáno před 10 let 8 týdnů
Pardubice/Lázně Bohdaneč - Ve středu ráno vyhlásila pardubická kriminálka pátrání po 19letém mladém muži a jeho 16letém kamarádovi, oba z Lázní...Celý článek »
vydáno před 10 let 36 týdnů
Pardubice - Město přijde běžná údržba školních budov ročně asi na deset milionů korun, přičemž letos během prázdnin vynaloží na údržbu...Celý článek »
vydáno před 11 let 14 týdnů
Chrudim - V pondělí v půl třetí odpoledne přijali strážníci oznámení od obyvatelky ze sídliště U Stadionu, která si stěžovala na mládež z...Celý článek »