Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 38 týdnů
Pardubický kraj – Nízkopříjmové domácnosti mohou podávat žádosti o kotlíkové dotace až do konce srpna.  V Pardubickém kraji je vyčerpáno ze...Celý článek »
vydáno před 4 roky 46 týdnů
Pardubický kraj – Pardubický kraj má za sebou čtyři úspěšné výzvy kotlíkových dotací pro vlastníky rodinných domů na území Pardubického kraje. V...Celý článek »
vydáno před 5 let 25 týdnů
Pardubice - Pardubický kraj zahájil 9. října 2018 příjem žádostí v rámci 4. výzvy kotlíkových dotací. Dotace je určena pro fyzické osoby na...Celý článek »
vydáno před 6 let 8 týdnů
Pardubice - Kombinované kotle na uhlí a biomasu, kotle na biomasu, tepelná čerpadla či plynové kondenzační kotle. Na tyto zdroje tepla si mohli...Celý článek »
vydáno před 6 let 29 týdnů
Pardubice – Krajský úřad ve středu 27. září vyhlásí již třetí výzvu pro všechny, kdo touží získat takzvané „kotlíkové dotace“. Příjem žádostí o tyto...Celý článek »
vydáno před 6 let 43 týdny
Pardubice – Pardubický kraj vyhlásí na konci letošního září třetí výzvu pro fyzické osoby na poskytnutí takzvaných kotlíkových dotací. Příjem...Celý článek »
vydáno před 7 let 28 týdnů
Pardubice – Na Krajském úřadě Pardubického kraje bylo z neděle na pondělí pořádně rušno. V sedm hodin ráno totiž v sále Jana Kašpara v...Celý článek »
vydáno před 7 let 35 týdnů
Pardubický kraj - Chcete se dozvědět více o podmínkách pro získání kotlíkových dotací, způsobu podání žádostí nebo systému proplácení dotací? Chcete...Celý článek »