Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 19 týdnů 4 dny
Chrudim – V minulosti už se některá vojenská pohřebiště revitalizovala. Město Chrudim by příští rok mohlo z dotace od Ministerstva obrany upravit...Celý článek »
vydáno před 27 týdnů 3 dny
Chrudim – Na valné hromadě společností Technické služby a Sociální podnik města Chrudim se mimo jiné řešila otázka převodu chrudimských hřbitovů do...Celý článek »
vydáno před 3 roky 3 týdny
Chrudim – Za současný stav nejen hřbitovů si mohou občané sami? Město opravuje, co mu kdo navrhne. Kdo z turistů zavítá na chrudimské...Celý článek »
vydáno před 4 roky 11 týdnů
Chrudim – Místní hřbitovy neposkytují místo k poslednímu odpočinku jen katolíkům, protestantům a nevěřícím. Skrytým klenotem s nezaměnitelným kouzlem...Celý článek »
vydáno před 7 let 35 týdnů
Chrudim - Hřbitov u svatého Václava není jen jedním z nejméně opečovávaných míst posledního odpočinku ve městě, ale také nekropolí, která se pyšní...Celý článek »
vydáno před 7 let 37 týdnů
Chrudim - Město disponuje dvěma hřbitovy, na nichž je možné ukládat nebožtíky k poslednímu odpočinku. Tím větším je hřbitov U Kříže, menším a trošku...Celý článek »
vydáno před 8 let 10 týdnů
Chrudim - Poté co město nechalo před dvěma lety opravit ve spolupráci s místní katolickou farností vojenské pohřebiště na hřbitově U svatého Kříže,...Celý článek »
vydáno před 8 let 17 týdnů
Chrudim - Stejně jako v minulých letech i v roce 2016 chce radnice dále pečovat o hroby významných osobností, které jsou uloženy k poslednímu...Celý článek »
vydáno před 9 let 28 týdnů
Chrudim - Výstavba nové a zaručeně lepší tribuny v Novoměstské ulici je v plném proudu a s ní přichází i řada omezení. Tentokrát se...Celý článek »
vydáno před 10 let 26 týdnů
Chrudim - Zborcená zeď u katolického kostela svatého Václava se konečně dočká opravy. Nejen že zde přestanou pobíhající psi znečišťovat náhrobky, ale...Celý článek »