Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 7 týdnů 1 den
Chrudim – Například ani před masopustem se ředitelé Technických služeb Chrudim a Chrudimské besedy nedomluvili, aby byl zaneřáděný chodník od ptačího...Celý článek »
vydáno před 39 týdnů 2 dny
Chrudim – Zástupci Pardubického kraje se přijedou na konci července podívat, v jakém stavu je budova u Městského parku. Spekuluje se totiž o tom, že...Celý článek »
vydáno před 2 roky 7 týdnů
Chrast – Poslední únorová sobota patřila v Chrasti tradičnímu masopustnímu veselí. Na náměstí se konal jarmark, vyhrávala kapela Klondike, vařilo se...Celý článek »
vydáno před 2 roky 28 týdnů
Chrudim – TECHNOhrátky, které se konaly 29. září na Střední škole zemědělské a Vyšší odborné škole Chrudim, se nesly ve znamení dobré nálady, pohody...Celý článek »
vydáno před 4 roky 10 týdnů
Chrudim – Nadcházející víkend neslibuje ani sníh a velký mráz, ani veskrze jarní počasí. Půjde o dva dny, jež přinesou ten druh počasí, na nějž si...Celý článek »
vydáno před 4 roky 11 týdnů
Míčov a Sušice – Vesnické masopustní veselí prožijete v sobotu 8. února v malebném zákoutí jihozápadního kraje Chrudimska na hřebeni...Celý článek »
vydáno před 4 roky 11 týdnů
Chrudim – Jaro je tady! Tedy, samozřejmě ještě není, ale to, co nám příroda uchystala na tento víkend, dává zapomenout, že se nacházíme uprostřed...Celý článek »
vydáno před 4 roky 18 týdnů
Chrudim – „Položit pacienta na záda a zvednout mu nohy – ano, to je správná protišoková poloha. Pamatujte, že když krvácení trvá déle než...Celý článek »
vydáno před 4 roky 27 týdnů
Minulý týden v našem městě skončila výstava na Střední zemědělské škole. Počasí v sobotu nebylo natolik příznivé, aby přicházely davy...Celý článek »
vydáno před 5 let 6 týdnů
Chrudim – Radikální proměna sklepení se uskutečnila na Střední škole zdravotnické a sociální v Chrudimi. Podmáčené a plesnivé sklepy se...Celý článek »