Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 3 týdny
Choceň – Chrudimští hokejisté za neskutečné podpory obrovského množství svých fanoušků předvedli na ledě Chocně nejlepší výkon ze všech pěti utkání...Celý článek »
vydáno před 4 roky 3 týdny
Chrudim – Až na čtvrtý pokus stačila oběma týmům řádná hrací doba, i když to vypadalo, že by se mohl scénář předchozích třech utkání opakovat....Celý článek »
vydáno před 4 roky 25 týdnů
Chrudim - Chrudimští nastoupili do utkání po šesti porážkách v přípravě v řadě s jediným cílem - přerušit černou sérii a na úvod sezóny získat plný...Celý článek »
vydáno před 5 let 4 týdny
Chrudim - Parádní čtvrtfinálová série proti hokejistům Chocně je zapomenuta, v úvodním semifinále stačily dvě branky Chotěboři na úvodní bod. ...Celý článek »
vydáno před 5 let 7 týdnů
Choceň - První vysoká výhra Chrudimi ve čtvrtfinále play off nebyla náhoda. Vítěz nadstavbové části v souboji s Chocní dokázal také podruhé zvítězit...Celý článek »
vydáno před 5 let 8 týdnů
Chrudim - Už tuto neděli startuje čtvrtfinálová série, ve které přivítají chrudimští hokejisté tým Chocně. V sérii hrané na tři vítězná utkání budou...Celý článek »
vydáno před 5 let 25 týdnů
Chrudim - Také ve druhém zápase nové sezony dokázali chrudimští hokejisté zvítězit. Na ledě Chocně rozhodli až ve třetí třetině, ve které nasázeli do...Celý článek »
vydáno před 7 let 4 týdny
Chrudim - Ani na pátý pokus v letošní sezóně nedokázali chrudimští hokejisté překvapit českotřebovské Kohouty a byť s nimi sehráli vyrovnanou partii...Celý článek »
vydáno před 7 let 6 týdnů
Chrudim - Drama do poslední minuty nabídlo druhé čtvrtfinálové klání na chrudimském ledě. Chocenští byli téměř dvě třetiny ve vedení, ale Chrudim...Celý článek »
vydáno před 7 let 7 týdnů
Choceň - Chrudimští hokejisté vrátili Chocni dva týdny starou porážku 1:8 i s úroky. V úvodním čtvrtfinálovém utkání totiž zvítězili na ledě Spartaku...Celý článek »