Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 6 týdnů
Chrudim – Stává se z toho taková nová místní tradice. Některé oficiální vzpomínkové akce, jež radnice pořádá, mnozí členové nejužšího vedení města...Celý článek »
vydáno před 7 let 3 týdny
Není to nikdy příliš veselé, když se noviny musí obracet na soud, aby zjednal průchod práva v místech, kde nám ta naše mladá a bující demokracie...Celý článek »
vydáno před 7 let 9 týdnů
Chrudim – Město Chrudim stále porušuje zákon o svobodném přístupu k informacím a odmítá zveřejnit platy úředníků. Tuto informaci přinesly Chrudimské...Celý článek »
vydáno před 7 let 23 týdny
Chrudim – Přístup vedení města a jeho úředníků k zákonům se dá označit za velmi pružný. Na jedné straně nedělá politickým špičkám sebemenší problém...Celý článek »
vydáno před 7 let 44 týdny
Chrudim - Úředníci místního městského úřadu se mohou dmout pýchou. V krajském kole prvního ročníku soutěže „Přívětivý úřad“ převálcovali všechna...Celý článek »
vydáno před 7 let 49 týdnů
Chrudim - Další nemilou zkušenost s otevřenou a komunikativní radnicí, respektive jejím úřednickým aparátem udělali obyvatelé Gorkého ulice. Poté, co...Celý článek »
vydáno před 8 let 7 týdnů
Normalizační přístup k životu po sametové revoluci nezmizel, pouze se v určitých ohledech radikalizoval. Submisivní vztah veřejnosti vůči autoritám a...Celý článek »
vydáno před 8 let 32 týdny
Chrudim - Na potíže v komunikci s městskými úředníky si nestěžují jen někteří novináři, ale i obyvatelé města platící daně, kteří se právě na mzdy „...Celý článek »
vydáno před 8 let 42 týdny
Chrudim - Situace v lokalitě pod nádražím, konkrétně v ulicích Čs. armády a Přemysla Otakara, nenechává řadu místních obyvatel v klidu...Celý článek »
vydáno před 8 let 48 týdnů
Chrudim - Redakci Chrudimských novin se krátce před zasedáním městského zastupitelstva podařilo exkluzivně získat podklady k jednomu z bodů...Celý článek »