Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 40 týdnů 1 den
Chrudim – Zastupitelé vyjádřili kladné stanovisko k záměru Elektráren Opatovice vybudovat koncové zařízení na energetické využití odpadu, laicky...Celý článek »
vydáno před 1 rok 5 týdnů
Chrudim – Se zavedením QR kódu přišel problém. Že by GDPR? Ale vůbec ne. Bez této maličkosti, která zahrnuje údaje o tom, kde a kolik a jakého odpadu...Celý článek »
vydáno před 1 rok 15 týdnů
Chrudim – Znění nové odpadové vyhlášky vyvolává u některých občanů rozladěnost. Jeden poplatník může v Chrudimi od nového roku platit až čtyři tisíce...Celý článek »
vydáno před 2 roky 11 týdnů
Chrudim – Současné vedení města Chrudim nechává nepopulární krok, který bude muset přijít, zatím být, dodržuje koaliční smlouvu a nezvyšuje...Celý článek »
vydáno před 2 roky 14 týdnů
Chrudim – V tomto roce byl zahájen svoz bioodpadu z většiny města Chrudim a v příštím roce se rozšíří na celé město. Dodrží současná koalice to...Celý článek »
vydáno před 4 roky 2 týdny
Chrudim – Vtipů na doručovací metody České pošty existuje bezpočet. Čas od času se zásilka ztratí nebo pošťák zkrátka jen finguje doručení. Ne vždy...Celý článek »
vydáno před 8 let 14 týdnů
Chrudim - Výše poplatků za odpad je ve městě každoročně diskutovaným tématem, na němž se zdejší politická reprezentace snaží získat pár laciných...Celý článek »
vydáno před 10 let 15 týdnů
Co je pragmatický návrh a co už populismus? Toť vždy otázka. Zvláště, když nějaký návrh předkládá zastupitel Roman Málek (Koalice pro...Celý článek »
vydáno před 10 let 15 týdnů
Chrudim - Opoziční zastupitel Roman Málek (Koalice pro Chrudim) bije před pondělním zasedáním zastupitelstva opět na poplach. Rád by totiž prosadil...Celý článek »
vydáno před 10 let 16 týdnů
Chrudim - Úlevu od dalších poplatků pro klienty domovů důchodců, ústavů sociální péče a dalších podobných zařízení navrhují chrudimští...Celý článek »