Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 14 týdnů
Chrudim – Jedna soutěž, šest zúčastněných, dva vítězné návrhy, čtyři obdarovaní finanční odměnou. Komise dva návrhy vyloučila pro nedodržení...Celý článek »
vydáno před 2 roky 16 týdnů
Chrudim – Od pátého října do desátého listopadu probíhala soutěž na dodavatele exteriérových plastik vhodných k umístění po Chrudimi. Představa města...Celý článek »
vydáno před 5 let 15 týdnů
Chrudim – Není pochyb o tom, že Muzeum loutkářských kultur (MLK) patří k ukázkové „výkladní skříni“ města. Pod novým vedením vzkvétá, rozrůstá se a...Celý článek »
vydáno před 5 let 46 týdnů
Chrudim – Neuvolněný místostarosta Roman Málek (Koalice pro Chrudim) se v diskusi pod jedním z článků Chrudimských novin vyjádřil v tom smyslu, že „...Celý článek »
vydáno před 8 let 2 týdny
Berlín/Pardubice - Jako každý rok, tak i v těchto dnech se koná největší a jeden z nejprestižnějších veletrhů cestovního ruchu v Evropě ITB...Celý článek »
vydáno před 8 let 10 týdnů
Chrudim - Pohádka o chrudimské jeskyni a vyprávění s Kacafírkem  jsou přichystány na středu 20. ledna.  Představení pro nejmenší...Celý článek »
vydáno před 9 let 19 týdnů
Chrudim - V sobotu 22. a v neděli 23. listopadu potěší všechny milovníky loutek představení na Malé scéně Divadla Karla Pippicha. Loutkové...Celý článek »
vydáno před 10 let 18 týdnů
Chrudim - Malá scéna Divadla Karla Pippicha v sobotu 23. listopadu v 10 hodin zahájí prvním představením Loutkový víkend. Malí diváci se mohou těšit...Celý článek »