Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 42 týdny
Chrudim – Děti slaví a rodiče jistě s nimi. Konec školního roku je tu, začínají dva měsíce letních prázdnin. Utečou, jako voda. Před dvěma měsíci...Celý článek »
vydáno před 4 roky 44 týdny
Chrudim – (Ne)čestní občané se vracejí na jednání městského zastupitelstva. Poté, co na návrh Pirátů, politici odebrali tuto poctu komunistickým...Celý článek »
vydáno před 5 let 42 týdny
Chrudim – Prázdniny jsou konečně tu! Ale, jak říká novinář Jindřich Šídlo, utečou tak rychle, že se ani nenadějeme. V této chvíli však pro děti platí...Celý článek »
vydáno před 6 let 50 týdnů
Chrudim – Kontroly a hodnocení se nevyhýbají ani takovým zařízením, jako jsou útulky. V říjnu loňského roku tak museli v tom chrudimském přivítat...Celý článek »
vydáno před 7 let 9 týdnů
Ochoz u Nasavrk – Mimořádná opatření vyhlásila krajská veterinární správa. V malé obci ležící nedaleko Nasavrk, se mělo objevit ohnisko takzvané „...Celý článek »
vydáno před 8 let 36 týdnů
Chrudim - Po roce se do města opět vrací zahájení automobilového závodu, který dělí veřejnost na příznivce a odpůrce upravených vozů. V sobotu 15....Celý článek »
vydáno před 9 let 29 týdnů
Pardubice - Zdejší celníci pátrali po zboží uniklém celnímu dohledu. Podařilo se jim tak zadržet více než jeden a půl tuny kuřecího masa neznámého...Celý článek »
vydáno před 11 let 9 týdnů
Žumberk - V pátek těsně před polednem sem vyráželi hasiči k havárii auta, které narazilo přímo do stromu. Nehoda se odehrála poblíž...Celý článek »
vydáno před 11 let 34 týdny
Chrudim - V neděli před půl šestou v podvečer byli strážníci upozorněni, že před vchodem plovárny je už nejméně tři hodiny uvázaný pes...Celý článek »
vydáno před 11 let 1 týden
Chrudim - Krajská veterinární správa vydala v posledních dnech mimořádné opatření, v němž stanovuje, že se území Pardubického kraje...Celý článek »