Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 35 týdnů 3 dny
Pardubice – Ve dnech 25. až 29. července proběhne na pardubickém zámku osmý ročník divadelního festivalu Pernštejnlove. V rámci festivalu vystoupí...Celý článek »
vydáno před 1 týden 2 dny
Na Apríla snad ještě Trampské jaro v chrudimském divadle Karla Pippicha nebylo. Volná místa by se spočítala na prstech. Pozvání domácí kapely Chrpa...Celý článek »
vydáno před 1 rok 5 týdnů
Když jsem dostal pozvání na divadlo do Čankovic, neváhal jsem ani chviličku. Hru „S tvojí dcerou ne“ jsem již viděl, byl jsem před časem na její...Celý článek »
vydáno před 2 roky 22 týdny
V pátek 22. října se opět hrál v chrudimském Pippichově divadle Bůh masakru. Tentokrát jako součást jeho devadesátiletého výročí. Nevím, po kolika...Celý článek »
vydáno před 2 roky 29 týdnů
Pardubice – Hodně věcí v životě je o štěstí i o tom, něco pro splnění svých snů podniknout. Možná víte o někom, koho láká hrát divadlo, poznat nové...Celý článek »
vydáno před 3 roky 15 týdnů
Pardubice – Na divadlo se můžete složit podobně jako za dob národního obrození v dobrovolné sbírce. Machoňovu pasáž kromě nového Institutu...Celý článek »
vydáno před 6 let 24 týdny
Den před státním svátkem zahájilo chrudimské Pippichovo divadlo podzimní divadelní sezonu. Hrála se Ženitba Nikolaje Vasiljeviče Gogola. Přeložil ji...Celý článek »
vydáno před 7 let 17 týdnů
V neděli 27. listopadu v 19.30, což překvapilo značnou část diváků, ostatní představení začínala vždy v 19.00, se v Pippichově divadle v ...Celý článek »
vydáno před 8 let 36 týdnů
Chrudim - Unikátní projekt, který má připomenout genocidu, které se dopustili nacionální socialisté v Německu na židovském obyvatelstvu celé...Celý článek »
vydáno před 11 let 38 týdnů
Chrudim - Na hluk a hlasitou hudbu si strážníkům opět stěžoval místní obyvatel bydlící nedaleko divadla. Jeho trpělivost vypršela, když se kvapem...Celý článek »