Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 7 týdnů 5 dnů
Chrudim – V sobotu 10. února od 9 hodin můžete vidět pestrobarevné maškary v masopustním průvodu a jejich tradiční rozpustilé řádění na...Celý článek »
vydáno před 1 rok 5 týdnů
Slatiňany – Takzvaná Masopustní neděle proběhne již v neděli 19. února od 11 hodin před Základní školou ve Slatiňanech. Z nachystaného programu...Celý článek »
vydáno před 1 rok 7 týdnů
Chrudim – Rok se s rokem sešel a konal se další masopustní jarmark. A co by to bylo za chrudimský masopustní průvod bez skvělého Národopisného...Celý článek »
vydáno před 1 rok 8 týdnů
Chrudim - V sobotu 4. února v 9 hodin projde městem masopustní průvod, ke kterému se můžete i vy připojit "u Ressla" a vydat se směrem na náměstí....Celý článek »
vydáno před 2 roky 4 týdny
Chrast – Poslední únorová sobota patřila v Chrasti tradičnímu masopustnímu veselí. Na náměstí se konal jarmark, vyhrávala kapela Klondike, vařilo se...Celý článek »
vydáno před 4 roky 5 týdnů
Chrudim – V sobotu 22. února od 9 hodin propukne masopustní veselí. Do průvodu maškar se může přidat každý, kdo si doma inspirativně vyrobí barevné...Celý článek »
vydáno před 5 let 4 týdny
Chrudim – Někdo si možná v těchto dnech rád zazpívá písničku o jaru, kterou má na svědomí spolužák bývalého prezidenta Václava Klause ing. Ivan...Celý článek »
vydáno před 5 let 5 týdnů
Chrudim - V sobotu 2. března projde centrem města tradiční masopustní průvod vedený národopisným souborem Kohoutek. Průvod vyráží v 9 hodin od sochy...Celý článek »
vydáno před 6 let 6 týdnů
Traduje se, že únor je pošmurný, trošku posmutnělý měsíc. Masopustní rejdění v podání lidového souboru Kohoutek v sobotu dopoledne tradici...Celý článek »
vydáno před 6 let 7 týdnů
Chrudim – Blíží se nám svátek svatého Valentýna, který většinově zcela zastoupil první květen. Letos však dochází ke kuriózní situaci, kdy tohoto...Celý článek »