Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 33 týdny 4 dny
Chrudim – Na místě nynější rezidence v Poděbradově ulici stál kdysi dům, ve kterém žil s rodinou chrudimský buditel Karel Pippich. Slavnostní...Celý článek »
vydáno před 1 rok 4 týdny
Chrudim – Po mnoha desítkách let bude v Chrudimi již brzy odhalena nová originální socha financovaná kompletně ze soukromých zdrojů. V blízkosti...Celý článek »
vydáno před 2 roky 4 dny
Chrudim − V atraktivní lokalitě centra města Chrudim v Poděbradově ulici se od minulého roku staví nová rezidence s luxusními byty. Všechno běží...Celý článek »
vydáno před 2 roky 29 týdnů
Chrudim – Nová výstavba na Poděbradově ulici je sice teprve na začátku, ale některé z nabízených bytů už znají svého majitele. Kromě prostorů k...Celý článek »
vydáno před 2 roky 43 týdny
Chrudim – Na Poděbradově ulici se začne stavět nová rezidence, která dá veřejnému prostranství města další nový rozměr. Pohled na vybourané...Celý článek »
vydáno před 7 let 2 týdny
Chrudim – Dům v Poděbradově ulici, který koupil místní podnikatel Milan Kušta, půjde k zemi. Tuto informaci jako první přinesly Chrudimské noviny a...Celý článek »
vydáno před 8 let 6 týdnů
Chrudim - Dům v Poděbradově ulici, který původně chtěl od města koupit slatiňanský podnikatel Martin Málek, bude v brzké době prodán novému majiteli...Celý článek »
vydáno před 12 týdnů 1 den
Chrudim – Právní oddělení na popud vedení města usiluje od září o převzetí pomníku národního buditele Karla Pippicha do majetku města, aby se mohl...Celý článek »
vydáno před 12 týdnů 1 den
Chrudim – Na některých místech betonové květináče překážejí v parkování, jinde doslova zachraňují životy. V neděli ráno vyjížděli chrudimští hasiči...Celý článek »
vydáno před 25 týdnů 6 dnů
Chrudim – Odhadem do tří let by se prý mohla v Chrudimi začít konečně stavět alespoň přístupová komunikace pro dlouho zamýšlenou výstavbu nových...Celý článek »