Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 6 let 4 týdny
Chrudim – Přesunutí skateparku na pozemky za obchodním domem Tesco vzbudilo velký zájem. V těchto dnech představitelé města podepsali smlouvu s...Celý článek »
vydáno před 8 let 3 týdny
Chrudim - Desatero problémů města, které každoročně přiláká do velkého sálu Muzea desítky převážně seniorů, je minulostí. Také letos veřejnost...Celý článek »
vydáno před 23 týdny 2 dny
Chrudim – Malý zájem o participativní rozpočet si starosta František Pilný (ANO 2011) vysvětluje nízkou motivací občanů a malou propagací akce. Město...Celý článek »
vydáno před 28 týdnů 2 dny
Chrudim – Nápad s legalizací plochy na chrudimském skateparku pro graffiti se zatím moc dobře kvůli vandalům neosvědčil. Někteří to pojali jako...Celý článek »
vydáno před 29 týdnů 3 hodiny
Od té doby, co je na skateparku povoleno za určitých pravidel dle provozního řádu přesně řečeno „malování“, tak se tu rozmohl nešvar, se kterým...Celý článek »
vydáno před 32 týdny 1 den
Chrudim – Je to už tři roky, co Chrudimské noviny pro širší publikum jako první objevily Noela Dosoudila, pro hudební fanoušky známého pod...Celý článek »
vydáno před 35 týdnů 9 hodin
Chrudim – S projektováním rozšíření stávajícího skateparku u OC Tesco o dětskou zónu a zázemí pro rodiče i ostatní návštěvníky už se konečně...Celý článek »
vydáno před 36 týdnů 3 dny
Chrudim – Snad každý si vzpomene, jak se ve škole řešilo, kdo počmáral lavici. Stejně to po čase vypadá i na zdejším skateparku, kde si někteří...Celý článek »
vydáno před 1 týden 2 dny
Chrudim – Nadšenci to vyřešili po svém a navzdory návštěvnímu řádu se na ploše určené pro ježdění rozmáhají nápisy začínajících sprejerů. Po měsících...Celý článek »
vydáno před 1 rok 47 týdnů
Chrudim – Když byla minulý pátek v Chrudimi ještě pouť, atrakce nakonec zely prázdnotou, zatímco skatepark byl plný. Na dodržování provozního řádu...Celý článek »