Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 17 týdnů 16 hodin
Chrudim – Přes informace o omezení provozu na jednotlivých oddělení napříč nemocnicemi v Pardubickém kraji se nakonec chrudimská porodnice rodičkám...Celý článek »
vydáno před 17 týdnů 6 dnů
Pardubický kraj – Ve čtyřech z pěti krajských nemocnic dojde od prosince k omezení provozu. Po včerejší dozorčí radě Nemocnice Pardubického kraje...Celý článek »
vydáno před 49 týdnů 6 dnů
Chrudim – V pardubické porodnici bude zavřeno, ale jenom na necelých 11 dnů. Rodičky budou mít možnost si vybrat a porodit v nejbližších okolních...Celý článek »
vydáno před 3 roky 49 týdnů
Chrudim – Nemocnice a její zaměstnanci patří mezi ty, komu hrozí případná nákaza coronavirem suverénně nejvíce. Jejich práce si proto váží nejspíše...Celý článek »
vydáno před 4 roky 10 týdnů
Chrudim – Porodnice Chrudimské nemocnice v loňském roce překonala svůj více než tři desítky let starý rekord. Uskutečnilo se tam totiž...Celý článek »
vydáno před 4 roky 46 týdnů
Chrudim - O notný kus vpřed se posunulo vybavení novorozeneckého oddělení Chrudimské nemocnice. Novopečené maminky zde totiž nyní mohou využívat nové...Celý článek »
vydáno před 6 let 12 týdnů
Chrudim – Každý začátek nového roku je ve znamení netrpělivého čekání. Všichni dychtivě vyhlíží, který z novorozenců vykoukne na svět jako první a...Celý článek »
vydáno před 7 let 4 týdny
Chrudim – Místní nemocnice zkvalitňuje prostředí pro rodičky a jejich novorozené děti. Z tohoto důvodu od začátku roku probíhá částečná...Celý článek »
vydáno před 7 let 10 týdnů
Chrudim - V Chrudimské nemocnici došlo ke změně umístění oddělení matek po porodu. Dočasně bylo přemístěno do uvolněných prostor v přízemí...Celý článek »
vydáno před 7 let 48 týdnů
Pardubice - Nejkvalitnější perinatologická péče v současnosti v českých porodnicích je poskytována v Pardubickém kraji. Toto zjištění vyplývá z...Celý článek »