Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 7 týdnů
Chrudim – Žáci základní školy v Chrudimi se mohou nově podílet na zlepšení života města. Zdravé město Chrudim letos v pilotním ročníku...Celý článek »
vydáno před 7 let 5 týdnů
Chrudim – Ve středu 22. února se opět v Muzeu sešli všichni ti, kdo měli čas a chuť řešit Desatero problémů města. Není žádným překvapením, že nově...Celý článek »
vydáno před 8 let 6 týdnů
Chrudim - Společně s vlaštovkami a kvetoucími vrbami se po roce vrátil den, k němuž se upírají oči všech, kdo vyznávají agendu „Zdravého města“....Celý článek »
vydáno před 8 let 48 týdnů
Chrudim - Letošní Desatero problémů města, jedna z největších akcí, na nichž se radnice pravidelně chlubí svými úspěchy na poli udržitelného...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Chrudim - Už tradičně se ve velkém sále Muzea sešli příznivci i odpůrci projektu Zdravé město. Téměř dvě stovky lidí všech generací, s nimiž...Celý článek »
vydáno před 19 týdnů 2 dny
Pardubice/Chrudim – Jak často budou z Chrudimi zastavovat vlaky v nové zastávce Pardubice-město v ulici Sladkovského? Nejen o tom jednal starosta...Celý článek »
vydáno před 23 týdny 2 dny
Chrudim – Malý zájem o participativní rozpočet si starosta František Pilný (ANO 2011) vysvětluje nízkou motivací občanů a malou propagací akce. Město...Celý článek »
vydáno před 28 týdnů 5 hodin
Chrudim – Říká se, že tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne. Podobné to je i s řešením opravy zdí podél Chrudimky, kudy jezdí...Celý článek »
vydáno před 29 týdnů 5 hodin
Chrudim – Město a Ředitelství silnic a dálnic ČR budou vést společně projektové řízení na dodavatele rekonstrukce obchvatu od kruhového objezdu u...Celý článek »
vydáno před 36 týdnů 1 den
Chrudim – Zatímco u realizace cyklostezky Chrudim–Vlčnov se zaspalo a povede tu bohužel jenom chodník, u cyklostezky na Podhůru to zatím vypadá stále...Celý článek »