Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 43 týdny
Pardubice - Zastupitelstvo Pardubického kraje v úterý řešilo také záležitosti v oblasti dopravy a rekonstrukcí silnic nižších tříd. Zastupitelé...Celý článek »
vydáno před 10 let 11 týdnů
Hlinsko/Pokřivov/Včelákov - Od páteční deváté hodiny ranní do sobotní 11. hodiny dopolední zasahovali hasiči Pardubického kraje u 23 událostí. Plné...Celý článek »
vydáno před 11 let 2 dny
Včelákov/Skuteč - Ve středu během půl hodiny vyráželi hasiči do zmiňovaných míst k likvidaci dvou požárů aut.Celý článek »
vydáno před 14 týdnů 3 dny
Chrudimsko – Řidič pod vlivem vodky, aby prý zahnal únavu, jak vysvětloval policii, ujel několik hodin jízdy, než narazil do několika stromů a...Celý článek »
vydáno před 2 roky 20 týdnů
Hlinsko – Desetitisícové město má nejen očkovací centrum, kam se sjíždějí lidé z širokého okolí, protože si tu můžete vybrat ze všech tří vakcín...Celý článek »
vydáno před 2 roky 40 týdnů
Chrudim/Hlinsko – Druhé největší město Pardubického kraje dostává od nedalekého Hlinska na frak v mnoha oblastech. Chrudimské noviny nedávno psaly o...Celý článek »
vydáno před 2 roky 40 týdnů
Chrudim – Kvůli dobudování obchvatu je uzavřena od minulého pondělí kvůli dopředu ohlašované rekonstrukci, silnice z Chrudimi na Medlešice. To ale...Celý článek »
vydáno před 2 roky 44 týdny
Řestoky – Dříve by se sem dalo vjet vysokou rychlostí přes hluboké výmoly snad jedině tryskáčem. Od té doby, co se ale opravila silnice přes Tři...Celý článek »
vydáno před 2 roky 47 týdnů
Chrudim – Už jen tento pracovní týden a z Chrudimi se projedete v sobotu večer Čáslavskou po kompletně opravené silnici. Od pondělí tady proto...Celý článek »
vydáno před 2 roky 47 týdnů
Hlinsko/Kladno/Čertovina – Páteční spěch si vyžádal hromadnou dopravní nehodu se zraněním a na několik hodin uzavřenou silnici první třídy číslo 34...Celý článek »