Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 11 let 34 týdny
Chrudim - Likvidace staré ekologické zátěže v areálu bývalého strojírenského kolosu Transporta za více než 160 milionů ještě nezačala. A to přesto,...Celý článek »
vydáno před 12 let 3 týdny
Chrudim - Sedm firem se uchází o lukrativní ekologickou zakázku sanace kontaminovaného území v areálu bývalé Transporty. Ve hře je totiž částka 180...Celý článek »
vydáno před 1 rok 26 týdnů
Chrudim – Zborcení hradeb i propadnutí podlahy reálně hrozilo už od července. Po statickém posudku se čekalo na projektovou dokumentaci a probíhalo...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Praha/Chrudim – Jednou ze starých ekologických zátěží, které Pardubický kraj na svém území v posledních letech řešil, je areál bývalé Transporty...Celý článek »
vydáno před 5 let 38 týdnů
Chrudim – Místo, kde dlouhé roky fungovala skládka, Tovární ulici nedaleko parku Střelnice, zná ve městě asi každý. V současné době plocha funguje...Celý článek »
vydáno před 7 let 4 týdny
Chrudim – Nepříjemný zápach se šíří odněkud z areálu bývalé Transporty. Tuto informaci Chrudimské noviny přinesly již před dvěma lety. Zhruba rok byl...Celý článek »
vydáno před 7 let 16 týdnů
Chrudim - Inspektoři z České inspekce životního prostředí (ČIŽP) v Hradci Králové uložili pokutu 150 tisíc korun slévárně Chrudim IRON...Celý článek »
vydáno před 7 let 29 týdnů
Chrudim - Sobotní služba strážníků městské policie byla doslova napěchována událostmi. Od rána se prakticky nezastavili a museli se vypořádat s...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Chrudim - Sanace v areálu bývalé Transporty, která si v minulých letech vyžádala milionové investice. Ty přitom ze značné části pokryly dotace...Celý článek »
vydáno před 8 let 52 týdny
Chrudim - Zápach šířící se z průmyslové zóny, která se rozkládá v místech bývalého podniku Transporta, obtěžuje v současnosti některé...Celý článek »