Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 6 let 1 týden
Chrudim - O víkendu na přelomu března a dubna se na chrudimském zimním stadionu uskutečnil třídenní turnaj s mezinárodní účastí v kategorii starších...Celý článek »
vydáno před 4 roky 34 týdny
Chrudim - V nastávající sezóně dochází na základě rozhodnutí ČSLH k reorganizaci juniorské soutěže, která se bude hrát opět třístupňovým systémem....Celý článek »
vydáno před 9 let 2 týdny
Chrudim - Úvodní ročník Chrudim City Cupu se vydařil, a proto nic nebrání tomu, aby se celá akce mohla zopakovat. Na Zimním stadionu v Chrudimi se v...Celý článek »
vydáno před 9 let 11 týdnů
Chrudim - Hokejový vstup do roku 2015 chrudimskému mládežnickému hokeji příliš nevyšel. Nejmladší kategorie schytala od Lokomotivy příděl dvanácti...Celý článek »
vydáno před 9 let 1 týden
Děčín - Ve dnech 29.-30.3.2014 se v Děčíně konal Grizzly Cup, za účasti 10 celků z celé republiky. Naši borci obsadily krásné 4 místo, což...Celý článek »
vydáno před 9 let 1 týden
Chrudim - Chrudimská hokejová mládež si může odškrtnout další úspěšný rok, v kategorii nejvyšší se totiž povedlo postoupit do vytoužené Ligy juniorů...Celý článek »
vydáno před 10 let 5 dnů
Chrudim - Dva domácí zápasy, dvě vítězství. Hokejisté juniorky Chrudimi mohou být nadmíru spokojeni se vstupem do kvalifikační fáze o Ligu juniorů, o...Celý článek »
vydáno před 10 let 11 týdnů
Skuteč - Předposlední den v roce 2013 byl ve Skutči ve znamení mládežnického hokeje. Poměřili zde síly hráči narození roku 2005 a nutno říci, že si...Celý článek »
vydáno před 10 let 14 týdnů
Chrudim/Tábor - O předchozím víkendu svedli chrudimští hokejisté další dvě klání ve skupině o udržení a opět se potvrdilo, že se jich sestupové...Celý článek »
vydáno před 10 let 16 týdnů
Choceň - Další hrací den se opět chrudimským elévům povedl. V Chocni nejprve porazili Litomyšl a následně také domácí Sparta a i díky tomu jsou v...Celý článek »