Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 2 týdny
Chrudim – V našem regionu se k velikonočním svátkům váže mnoho tradic. Ty letošní Velikonoce se opět odvíjejí s jiným, a hlavně chudším, scénářem....Celý článek »
vydáno před 6 let 30 týdnů
Chrudim – Zmiňovat, že v posledních dnech rostou houby jako po dešti a podzim zatíná první drápky, by bylo nošením sov do Athén. Po čtrnáctidenní...Celý článek »
vydáno před 10 let 4 dny
Hlinsko - Zahájení letošní návštěvnické sezóny na Veselém Kopci připadlo na víkend 19. dubna až 21. dubna. Pro tuto příležitost je...Celý článek »
vydáno před 11 let 4 týdny
Hlinsko - Soubor lidových staveb Vysočina připravil od 19. března do 7. dubna v památkové rezervaci Betlém v Hlinsku zajímavou velikonoční...Celý článek »
vydáno před 2 týdny 4 dny
Začátek a konec. Konec a začátek. Celý článek »
vydáno před 2 týdny 5 dnů
Čtvrtkem začíná velikonoční Triduum. Je vrcholem křesťanského liturgického roku. Následuje Velký pátek, Bílá sobota a v neděli slavnost...Celý článek »
vydáno před 3 týdny 20 hodin
Veselý Kopec ľ Během programu Velikonoce na Veselém Kopci se ve dnech od pátku 29. března do pondělí 1. dubna setkáte s křesťanskými tradicemi,...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 6 dnů
Chrudim – Blíží se Velikonoce a s nimi i oblíbený jarmark na Resselově náměstí v Chrudimi. Na sobotu 23. března si mimo jiné můžete...Celý článek »
vydáno před 11 týdnů 6 dnů
Veselý Kopec - V sobotu 27. ledna se v prostředí muzea v přírodě na Veselém Kopci uskuteční první program roku 2024. Můžete zhlédnout...Celý článek »
vydáno před 20 týdnů 19 hodin
Veselý Kopec – Slavnostně vyzdobené dřevěné roubenky od soboty 2. prosince přiblíží tradiční činnosti a obyčeje adventního období od poloviny 19...Celý článek »