Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 6 týdnů
Chrudimsko – Polonahého dealera drog překvapila zásahovka přímo v posteli. Nejméně sedm let si sedmatřicetiletý muž vydělával pěstováním a...Celý článek »
vydáno před 2 roky 19 týdnů
Pardubice – Policie informovala o zásahu, při kterém se v minulých dnech v pardubické ulici Kosmonautů vyznamenal vycvičený ovčák jménem Ivan. V autě...Celý článek »
vydáno před 2 roky 24 týdny
Chrudimsko – Závisláci na pervitinu a konopí mají zase o jednoho dealera méně. Na dopadení tohoto dealera ale sbírala policie důkazy osm let. Osm let...Celý článek »
vydáno před 2 roky 46 týdnů
ČR/Chrudim – Uživatelé konopí nejen k léčebným účelům na podzim zajásali, když Okresní soud v Chrudimi navrhl Ústavnímu soudu v Brně zrušení...Celý článek »
vydáno před 3 roky 22 týdny
Chrudim – Ústavní soud se bude zabývat žádostí chrudimského okresního soudu, v němž tento požaduje změnu v části § 284 odstavce 1, § 285 odstavce 1 a...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – Svět se pomalu vrací do normálu a do normálu se navrací také práce a zásahy strážníků městské policie. Udání na „bezrouškaře“ střídají...Celý článek »
vydáno před 5 let 10 týdnů
Chrudimsko – O druhém lednovém víkendu se policisté v regionu zaměřili na řidiče pod vlivem alkoholu a návykových látek. Přestože takovým přistiženým...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim – Přestože snahy o „legalizaci“ pěstování, užívání a prodávání konopí, oblíbené „travky“, stále sílí, Policie ČR nic nenechává náhodě....Celý článek »
vydáno před 6 let 42 týdny
Chrudim – Zajímavé souvislosti začíná dostávat „past na cyklisty“ ve vnitrobloku Fibichovy ulice. Někteří místní obyvatelé se začali zlobit kvůli...Celý článek »
vydáno před 6 let 42 týdny
Chrudimsko – Nevíte, jak správně ubalit jointa? Kde sehnat fajfku na hašiš? Jaké účinky na vás bude mít travka? Odpovědět na tyto otázky a tím...Celý článek »