Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 6 let 26 týdnů
Chrudim – Celý dlouhý rok si museli jak chodci, tak řidiči zvykat na chybějící obvyklou dominantu křížení Václavské a Vlčnovské ulice. Dřevěný kříž s...Celý článek »
vydáno před 10 týdnů 2 dny
Chrudim – U Penny Marketu ve Václavské ulici naproti nemocnici se stala minulý týden dopravní nehoda, u které potřebují dopravní policisté...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Radní vyhodnotili hned tři veřejné zakázky, do kterých se přihlásilo ve dvou případech osm firem a v jednom případě dokonce dvanáct....Celý článek »
vydáno před 1 rok 3 týdny
Chrudim – Až do konce dubna bude od pondělí 6. března kvůli pokračující opravě lávky L20 v Moravské ulici úplně uzavřen průchod pěší stezkou do...Celý článek »
vydáno před 1 rok 36 týdnů
Chrudim – Po vydatných deštích, které se přehnaly v červenci přes Chrudim, se musela z bezpečnostních důvodů uzavřít Myší díra i přístupové stezky k...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Chrudim – To, že se město nakonec bude, pod hrozbou stěhování sbírek na Rychmburk, na opravě fasády Regionálního muzea v Chrudimi podílet spolu s...Celý článek »
vydáno před 2 roky 36 týdnů
Chrudim – Místo u kašny, které je obehnané už skoro dva měsíce zábradlím, bude do dvou týdnů opraveno. Ve vzniklé šachtě našli pracovníci na první...Celý článek »
vydáno před 2 roky 42 týdny
Chrudim – Volby do Poslanecké sněmovny se blíží a s krátícím se časem roste i nervozita kandidátů. Nejinak je tomu v hnutí ANO 2011, kterému jeho...Celý článek »
vydáno před 2 roky 42 týdny
Chrast – Starosta Vojtěch Krňanský (ANO 2011) zveřejnil potěšující zprávu pro všechny, kteří fandí modernizaci, výstavbě a nechodí pěšky. Staromilci...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim –  Zatímco okolnosti vzniku nové zastávky v Malecké ulici jsou, na rozdíl od její podoby, a nyní už i architekta, zatím...Celý článek »