Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 6 let 42 týdny
Chrudim – O novém terminálu, jenž by měl řešit okolí dávno vysloužilého autobusového nádraží, bylo napsáno i řečeno již mnoho. Radnice přes...Celý článek »
vydáno před 18 týdnů 2 dny
Chrudim – Na strategických pozemcích od Správy železnic, o které město Chrudim aktuálně projevilo zájem, by mohlo vzniknout WC, parkoviště, dobíjecí...Celý článek »
vydáno před 1 týden 2 dny
Pardubice/Chrast – Ačkoliv otevřením nového terminálu B končí doby, kdy se museli cestující zdlouhavě přesouvat z autobusového na železniční nádraží...Celý článek »
vydáno před 1 rok 12 týdnů
Chrudim – Po mnoha stížnostech na kulturu cestování na chrudimském nádraží kvůli hlučným a vulgárním občanům bez domova se do věci vložilo i město...Celý článek »
vydáno před 1 rok 37 týdnů
Heřmanův Městec – Nový dopravní terminál podle architektonické studie z roku 2016 ještě není dostavěn a už je pod palbou kritiky lidí...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Heřmanův Městec – V sobotu 18. června se nedaleký Heřmanův Městec pokusí vybudovat tradici keramických trhů. Na náměstí budou řemeslníci a...Celý článek »
vydáno před 1 rok 46 týdnů
Chrudim − Další důkaz o tom, že si chrudimské děti nemají kde hrát: Chrudimská městská policie obdržela hlášení, že někdo počmáral kašnu na...Celý článek »
vydáno před 2 roky 11 týdnů
Heřmanův Městec – V pondělí 24. ledna od 17 hodin se v místní sokolovně koná divadelní představení Deštivé dny od amerického autora Keitha...Celý článek »
vydáno před 2 roky 14 týdnů
Chrudim – Když se na pondělním jednání zastupitelstva probíraly body týkající se na jedné straně směny nemovitostí v Sobětuchách za pozemky v...Celý článek »
vydáno před 2 roky 17 týdnů
Heřmanův Městec/Stojice – Ke kolizi na sněhu a neprůjezdnosti silnice I/37 došlo včera ve večerních hodinách za Stojicemi směrem na Holotín. Řidič...Celý článek »