Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 43 týdny 6 dnů
Chrudim – V Klášterních zahradách v Chrudimi je ve čtvrtek 1. června od 9 hodin ke Dnu dětí připraven zážitkový program.  K ...Celý článek »
vydáno před 1 rok 43 týdny
Chrudim – Ve středu 1. června si mohou děti v Klášterních zahradách užívat kulturně zábavný program připravený Chrudimskou besedou ke Dnu dětí....Celý článek »
vydáno před 3 roky 9 týdnů
Loučky – Tragicky dopadl požár roubené chalupy pár kilometrů od Lukavice. Od nezabezpečených kamen došlo k zahoření podlahy a stropu. Oheň a dým...Celý článek »
vydáno před 3 roky 37 týdnů
Chrudim – Pátek slibuje po dlouhé době letní počasí, další dny však prý pořádný teplotní sešup. Nabízí se hláška z Rozmarného léta a letos by věru...Celý článek »
vydáno před 4 roky 24 týdny
Chrudim – Další říjnový víkend je za dveřmi a slibuje lehký závan léta. Teploty prý budou atakovat dvacítku, ideální čas k výletům do přírody a sběru...Celý článek »
vydáno před 5 let 43 týdny
Chrudim – Červen konečně začal a to znamená hned několik příjemných informací. Dětem zbývá už jen jeden měsíc do konce školního roku a navíc první...Celý článek »
vydáno před 7 let 42 týdny
Chrudim - V sobotu 11. června v 11 hodin začíná v areálu Technických služeb den pro děti, jejich rodiče, prarodiče a všechny ty, kteří se chtějí...Celý článek »
vydáno před 7 let 43 týdny
Chrudim - Co jiného se dá podniknout o víkendu, který následuje po prvním červnu? Otázka, jejíž odpověď je pro ty, kdo mají děti, nadmíru zřejmá....Celý článek »
vydáno před 9 let 43 týdny
Chacholice - V této obci u Chrasti se v sobotu 31. května koná od 11 do 24 hodin Velký dětský den, který tady v místním areálu na okraji obce pořádá...Celý článek »
vydáno před 9 let 43 týdny
Chrudim - Květen je u konce a do začátku prázdnin zbývá už jen několik málo dní. Rok se pomalu přehupuje do své druhé poloviny a známá sezóna okurek...Celý článek »