Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 6 let 23 týdny
Chrudim – Na posledním jednání městského zastupitelstva, které proběhlo 18. září, vystoupil v závěrečné volné diskusi také Petr Kučera. Ten je...Celý článek »
vydáno před 9 let 38 týdnů
Chrudim - Plánovaná rekonstrukce sportovní haly, kterou město před nedávnem získalo od TJ Sokol Chrudim by mohla zkomplikovat život sportovcům. Na to...Celý článek »
vydáno před 1 týden 2 dny
Chrudim – Od včerejška jezdí autobusová doprava v Chrudimi kvůli uzavírce mostu u OC Tesco zdarma. Od nemocnice k zimnímu stadionu projíždí autobusy...Celý článek »
vydáno před 7 týdnů 3 dny
Chrudim – Od března se připravte na obousměrný provoz, při kterém auta vystrnadí chodce v ulici V Průhonech z chodníku. Bude to daň za rekonstrukci...Celý článek »
vydáno před 9 týdnů 1 den
Chrudim – Některé tento sport natolik okouzlil, že by si přáli mít ve městě možnost tohoto vyžití natrvalo. Naděje svitla horolezcům....Celý článek »
vydáno před 15 týdnů 6 dnů
Chrudim – Staronová sportovní hala bude kompletní až za další dva roky a první etapa potrvá až do srpna. Už teď ale některé překvapuje vzhled fasády...Celý článek »
vydáno před 17 týdnů 2 dny
Chrudim – Zatímco nábřeží Chrudimky se zatím k lepšímu neproměnilo, na mostě, který bude celý nahrazen novým v příštím roce, se už pracuje. S tím ale...Celý článek »
vydáno před 23 týdny 3 dny
Chrudim – Pro původní systém sklápěcích basketbalových košů s pevně danou výškou už náhle není v nově rekonstruované hale místo. Přitom se...Celý článek »
vydáno před 34 týdny 2 dny
Chrudim – Rekonstrukce sportovní haly nabývá velkých rozměrů. Místo nápravy znehodnocení ze 70. let by měla jít nakonec budova sokolovny nově...Celý článek »
vydáno před 45 týdnů 22 hodiny
Chrudim – O nafukovací hale se uvažovalo už v roce 2019. Jednání s Pardubickým krajem a zdejším gymnáziem ale k ničemu nevedlo a město bylo odmítnuto...Celý článek »