Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 46 týdnů 2 dny
Chrudim – Tak už je to tady! Stavební práce na dlouho očekávaném projektu už se začínají pomalu rozjíždět.  Celý tento prostor se promění ve...Celý článek »
vydáno před 4 roky 11 týdnů
Chrudim – Další zabraná zeleň, stavba v zátopové oblasti v době, kdy město nesmí ani vybudovat dětské hřiště v „Jedličkách“, protože na něj Povodí...Celý článek »
vydáno před 5 let 5 týdnů
Chrudim – Mateřská a základní škola Na rovině je obyvatelům města dostatečná známá. Nabízí totiž možnost alternativní výuky k mainstreamovému...Celý článek »
vydáno před 5 let 14 týdnů
Chrudim – V létě započala stavba nové budovy územního odboru zdejší Policie ČR. Práce na suverénně nejmodernějším sídle strážců zákona v rámci celé...Celý článek »
vydáno před 6 let 22 týdny
Chrudim – S milou novinkou se teď ve vestibulu plaveckého bazénu v ulici V Průhonech a sportovní haly na Tyršově náměstí mohou setkat všichni četby...Celý článek »
vydáno před 6 let 34 týdny
Chrudim – O modernizacích v prostorách krytého plaveckého bazénu, které přicházejí za pět minut dvanáct, Chrudimské noviny již informovaly. Krom...Celý článek »
vydáno před 9 let 32 týdny
Chrudim - Nový způsob odbavování návštěvníků krytého bazénu zavedly v minulých dnech Sportovní areály města Chrudim. Slibují si od něj především...Celý článek »
vydáno před 11 let 20 týdnů
Chrudim - Plavci ve zdejším krytém bazénu jistě už zaznamenali změnu kvality vody k lepšímu. Nová UV lampa nainstalovaná na potrubí...Celý článek »
vydáno před 11 let 23 týdny
Chrudim/Medlešice/Slatiňany - Na zbrusu nové ubytování se mohou těšit klienti slatiňanského Domova sociálních služeb. Bude se jednat o zcela nový...Celý článek »
vydáno před 11 let 39 týdnů
Skuteč - Ve městě se buduje nové stanoviště záchranné služby, které vyjde na pět milionů korun. Tento týden si ho prohlédl hejtman Pardubického...Celý článek »