Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 49 týdnů
Chrudim – Změna statutu, kterou Rada města Chrudim podpořila, aby mohla chrudimská základní umělecká škola pořádat akce i pro veřejnost, je důležitá...Celý článek »
vydáno před 2 roky 48 týdnů
Chrudim – Ve vícero městech se dlouhodobě „usiluje“ o to, aby se stala takovou „malou Kodaní“ plnou kol. Děti jinak navštěvující základní umělecké...Celý článek »
vydáno před 5 let 4 týdny
Chrudim – Zdejší „Liduška“ - Základní umělecká škola Chrudim má opět „vyděláno“. Poté, co před třemi lety museli městští zastupitelé řešit únik vody...Celý článek »
vydáno před 8 let 48 týdnů
Chrudim - Tuto sobotu, tedy 25. dubna, od 14 hodin je pořádáno v Klášterních zahradách tradiční Swingové odpoledne. V průběhu dne postupně zahrají od...Celý článek »
vydáno před 9 let 47 týdnů
Chrudim - Konec školního roku je pro mnohé dobrodince opět připomínkou toho, že je dobré pomáhat školám a školkám ve městě. Nejen finanční dary teď...Celý článek »
vydáno před 10 let 50 týdnů
Chrudim - Lenka Korbelová není jen krásná mladá slečna, ale především mimořádně nadaná a úspěšná klavíristka. Nic ale není zadarmo a každý úspěch je...Celý článek »
vydáno před 12 let 11 týdnů
Chrudim -  V sobotu 14. ledna v 15 hodin se uskuteční v Galerii ART Chrudim výstava kreseb chrudimského rodáka Jana Stejskala pod...Celý článek »
vydáno před 12 let 15 týdnů
Chrudim - Světová premiéra se odehrála v sobotu 17. prosince v Divadle Karla Pippicha v Chrudimi. V muzikálu Káča a čert rejdilo po pódiu několik...Celý článek »
vydáno před 12 let 17 týdnů
Chrudim - Starou českou pohádku, známou hlavně díky literárnímu zpracování Boženy Němcové a hudbě Antonína Dvořáka, předkládají nyní žáci Základní...Celý článek »