Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 46 týdnů 2 dny
Chrudim – Shodou okolností přesně na druhý den po tragické události na naučné stezce Chrastecka, kdy po pádu stromu zahynuli dva lidé, se na odboru...Celý článek »
vydáno před 1 rok 9 týdnů
Chrudim – Tři kusy nových stromků úspěšně přečkaly velkou část zimního období. Podzimní výsadba višně pilovité, nebo také se jí říká sakura ozdobná...Celý článek »
vydáno před 2 roky 11 týdnů
Chrudim – Město vysázelo 80 stromů a pouze 13 jich muselo pokácet, to zní jako skvělá zpráva. Z posledních jednání komise pro životní prostředí i...Celý článek »
vydáno před 6 let 6 týdnů
Chrudim – Některá média přinesla před časem informaci o sporu, který zaměstnává Správu a údržbu silnic Pardubického kraje, Odbor životního prostředí...Celý článek »
vydáno před 6 let 1 týden
Chrudim – Dlouhé měsíce diskusí, hodiny práce odborníků, ale nakonec se dobré dílo podařilo. Městští radní mohli na svém jednání ze 6. listopadu...Celý článek »
vydáno před 6 let 23 týdny
Chrudim – Jasný vzkaz lidem, kteří si koupili parcely v Gorkého ulici a následně od nich město začalo vyžadovat stavbu silnice, poslala teď politická...Celý článek »
vydáno před 6 let 29 týdnů
Chrudim – O situaci v Gorkého ulici Chrudimské noviny již informovaly. Jak majitelé již postavených rodinných domů, tak vlastníci stavebních parcel,...Celý článek »
vydáno před 6 let 49 týdnů
Chrudim – Jakým způsobem pečuje město o stromy, jež jsou v jeho správě, informovaly Chrudimské noviny již několikrát. Ať už se jedná o likvidaci...Celý článek »
vydáno před 6 let 49 týdnů
Chrudim – Chrudimské noviny již několikrát informovaly o unikátních havraních koloniích, které se porůznu přesouvají po městě. Vadí prakticky všem,...Celý článek »
vydáno před 7 let 5 týdnů
Chrudim – Poslední události, jež měly za výsledek úhyn většiny rybek v jezírku městského parku, nastartovaly i diskuse daleko hlubší. Lidé se...Celý článek »