Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 23 týdny
Chrudim – Přestože se zdálo, že kompostéry, které město nabízí zdarma svým občanům, zůstanou úředníkům stát ve skladech, opak je pravdou. Podle všeho...Celý článek »
vydáno před 6 let 6 týdnů
Chrudim – Mnoho majitelů rodinných domků ve městě řeší stále jeden druh problému. Posekanou trávu, spadané listí, biologický odpad z domácnosti do...Celý článek »
vydáno před 34 týdny 8 hodin
Chrudim – Zatímco před týdnem městská policie řešila domnělou krádež popelnice, která přitom skončila celá v kuka voze Technických služeb Chrudim,...Celý článek »
vydáno před 1 rok 18 týdnů
Chrudim – Skončí výjimka pro majitele více nemovitostí a poplatek za svoz komunálního odpadu by se měl od nového roku zvýšit. Ani to ale nezabrání...Celý článek »
vydáno před 1 rok 27 týdnů
Chrudim – Není to zrovna málo, kolik město Chrudim každoročně prodělává kvůli nízkému poplatku za svoz komunálního odpadu, který prosadili Chrudimáci...Celý článek »
vydáno před 2 roky 25 týdnů
Chrudim – Projekt, který má místního jinak nic moc nedělajícího pirátského místostarostu Aleše Nunváře katapultovat do poslanecké sněmovny, a sice...Celý článek »
vydáno před 3 roky 3 týdny
Chrudim – Plány byly velké, ale prozatím ztroskotaly. Údajným důvodem, proč distribuce nádob na bioodpad neproběhne v termínu, který město avizovalo...Celý článek »
vydáno před 3 roky 5 týdnů
Chrudim – Svoz bioodpadu konečně začne. Kompostéry, které měly před lety tento problém vyřešit, se příliš neosvědčily. Zlí jazykové tvrdí, že ve...Celý článek »
vydáno před 3 roky 6 týdnů
Pravým důvodem možné populační exploze potkanů ve městě určitě nebude pár nedojedených zbytků u řeky. Má to hnědou barvu a někdy to opravdu může za...Celý článek »
vydáno před 3 roky 6 týdnů
Chrudim – V průběhu března a dubna se město přidá mezi podporovatele třídění bioodpadu a lidé si budou smět dobrovolně přijít pro hnědou plastovou...Celý článek »