Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 29 týdnů
Pardubice - V sále rady Pardubického kraje se ve čtvrtek 30. srpna odpoledne uskutečnilo jednání zástupců Pardubického kraje a města...Celý článek »
vydáno před 19 hodin 5 min
Chrudim - Demolice mostu už se blíží. Ředitelství silnic a dálnic ČR už je u konce s rozebráním středových mostních ostrůvků i s osazením provizorní...Celý článek »
vydáno před 1 rok 17 týdnů
Chrudim – Lávka v ulici V Průhonech, kudy chodí hodně dětí ke sportovištím a do školy, se musí kvůli bezpečnosti nejprve vyztužit a podepřít zespodu...Celý článek »
vydáno před 1 rok 50 týdnů
Uhersko – Jedinečná noční podívaná nejen pro milovníky technických staveb začne už tento víkend ze soboty na neděli kvůli dostavbě dálnice D35 v...Celý článek »
vydáno před 2 roky 29 týdnů
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011) v souvislosti s probíhající uzavírkou na kruhovém objezdu na Bídě, kde aktuálně stále nemůžete odbočit...Celý článek »
vydáno před 2 roky 39 týdnů
Pardubice – Situace kolem parkování u nemocnice je kvůli postupujícím pracím na stavbě nového centrálního urgentního příjmu čím dál horší. Místo...Celý článek »
vydáno před 2 roky 40 týdnů
Chrudim – Uplynula další zima, ale záhada v Malecké pokračuje. V tuto chvíli odbor investic podle odpovědi místostarosty Aleše Nunváře (Piráti)...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Řestoky – Dříve by se sem dalo vjet vysokou rychlostí přes hluboké výmoly snad jedině tryskáčem. Od té doby, co se ale opravila silnice přes Tři...Celý článek »
vydáno před 2 roky 50 týdnů
Chrudim – Dnes dokončili pracovníci povolané firmy provizorní zpevnění nedávno propadlé zdi před restaurací Kateřina. Starosta slibuje, že pytle brzy...Celý článek »
vydáno před 3 roky 4 dny
Pardubice – V areálu z roku 1922 se začne konečně po devítiletém jednání stavět. Původně mohla být lokalita využita i jako továrna Foxconnu, která...Celý článek »