Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 46 týdnů
Chrudim - Poprvé po vypadnutí v semifinále s pražskou Spartou se zaměříme na důvody neúspěchu s trenérem Felipem Condem, který zároveň...Celý článek »
vydáno před 4 roky 50 týdnů
Chrudim - Semifinálová série mezi Chrudimí a Spartou nepřináší pouze boj na hřišti, ale i mimo něj. Trenér ERA-PACKu Felipe Conde se rozhodl reagovat...Celý článek »
vydáno před 5 let 26 týdnů
Chrudim - Los elitní fáze Ligy mistrů rozhodl. V polovině listopadu dorazí do Chrudimi Kairat Almaty, Pescara a Lida. Ze čtyřčlenné skupiny...Celý článek »
vydáno před 5 let 39 týdnů
Chrudim - Chrudimští futsalisté již znají soupeře pro základní skupinu premiérového ročníku Futsal Champions League. V Srbsku je čekají nesmírně...Celý článek »
vydáno před 6 let 46 týdnů
Chrudim - Krátce po zisku mistrovského titulu přišla z chrudimského futsalového klubu skvělá zpráva! Brazilský kouč Felipe Conde, který s ...Celý článek »
vydáno před 7 let 5 dnů
Chrudim - V pátek 21. dubna ve 20 hodin odstartuje v chrudimské sportovní hale pro dvanáctinásobného mistra nejvyšší soutěže cesta za titulem s...Celý článek »
vydáno před 7 let 15 týdnů
Chrudim - Chrudimský kouč Felipe Conde odvedl za pět měsíců na lavičce ERA-PACKu nesmírně velké penzum práce a již několikrát ukázal, že je pro...Celý článek »
vydáno před 7 let 39 týdnů
Chrudim - Vicemistr brazilské ligy a šampion thajské nejvyšší soutěže již brzy na palubovce Chrudimi! Felipe Conde přebere od 1. srpna oficiálně...Celý článek »
vydáno před 7 let 1 týden
Chrudim - Necelý měsíc před startem letní přípravy představilo vedení klubu posilu na lavičku dvanáctinásobného mistra. Od dalšího ročníku povede FK...Celý článek »
vydáno před 1 rok 8 týdnů
Brno – Na páteční večer nebudou futsalisté FK Chrudim vzpomínat v dobrém. Přestože tomu z počátku nic nenasvědčovalo, nakonec pouze remizovali v...Celý článek »