Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 12 týdnů 1 hodina
Chrudimsko – Dodávka je na šrot, ale všichni přežili. Další řidič (28), který přehlédl železniční přejezd bez závor a značku přikazující...Celý článek »
vydáno před 1 rok 4 týdny
Miřetice-Švihov – Když v předvečer varovaly meteorologové i hasiči, že to bude pěkně klouzat, nikdo nečekal, co se stane o pár hodin později na cestě...Celý článek »
vydáno před 1 rok 34 týdny
Třemošnice – Ve čtvrtek 25. srpna od 10 do 17 hodin čeká na návštěvníky Berlovy vápenky den plný zábavy, a to nejen pro rodiny s dětmi. Do...Celý článek »
vydáno před 2 roky 8 týdnů
Chrudimsko – Chystá se natáčení nového filmu, a to přímo na pietním území Památníku Ležáky, které je vyhlášenou národní kulturní památkou a slouží...Celý článek »
vydáno před 2 roky 26 týdnů
Třemošnice – Průmyslová zóna se změní na pozemky pro výstavbu rodinných domů? Občanská iniciativa části zastupitelů Třemošnice dokázala prosadit...Celý článek »
vydáno před 3 roky 13 týdnů
Chrudim/Třemošnice/Sezemice – Hasit celodřevěné chatky v tomto počasí je ohnivé peklo. Na vině je silný mráz, který vytváří z proudů vody prakticky...Celý článek »
vydáno před 3 roky 23 týdny
Třemošnice/Podhrádí – Vzdušnou čarou 15 kilometrů jihozápadně od města Chrudim se nachází zřícenina hradu Lichnice (Lichtenburk). V...Celý článek »
vydáno před 3 roky 29 týdnů
Třemošnice – Jiná stavba, stejný scénář. Zatímco se v Markovicích řešila kompostárna, v Třemošnici lidé z nové zástavby protestují proti stavbě...Celý článek »
vydáno před 4 roky 9 týdnů
Chrudim – Nadcházející víkend neslibuje ani sníh a velký mráz, ani veskrze jarní počasí. Půjde o dva dny, jež přinesou ten druh počasí, na nějž si...Celý článek »
vydáno před 4 roky 38 týdnů
Chrudim – Tipy minulý týden absentovaly, protože jejich autor doháněl spánkový deficit. Nevznikl proto, že by snad nadmíru požil. Vznikl proto, že se...Celý článek »