Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 10 týdnů
Chrudimsko/Řestoky – Po více než roce od podání podnětu místních občanů i formou petice a také více než šest let po tragické dopravní nehodě oznámil...Celý článek »
vydáno před 3 roky 43 týdny
Chrudim – O cyklostezkách ve městě bylo napsáno i řečeno mnohé. Již legendární se stala cysklostezka v ulici Čs. armády, která vede „odnikud nikam“....Celý článek »
vydáno před 6 let 7 týdnů
Chrudim – Stezky pro cyklisty vznikají ve městě pomalu a často bez dlouhodobější koncepce. Stačí jen vzpomenout na stálici, kterou je plánovaná...Celý článek »
vydáno před 7 let 46 týdnů
Chrudim - První dokončená část obchvatu města v těchto dnech řidičům přidělává mnoho vrásek na čele. V posledním týdnu se zde staly hned tři vážné...Celý článek »
vydáno před 8 let 8 týdnů
Chrudim - Zakončení první části obchvatu města údajně přitahuje dopravní nehody a stane se v brzké době další pověstnou křižovatkou v okolí města,...Celý článek »
vydáno před 2 roky 8 týdnů
Chrudimsko – Případ, který s příhlédnutím ke zvláštním okolnostem nahnal těm, co nemají rádi stezky odvahy, hrůzu, zůstává částečně neobjasněný.Celý článek »
vydáno před 2 roky 9 týdnů
Chrudimsko – Od spolku Naše Třibřichy přišla městu Chrudim petice s nesouhlasným stanoviskem k variantě 3 severozápadního obchvatu, na kterou...Celý článek »
vydáno před 2 roky 15 týdnů
Chrudim – Bude to „o prsa“, ale nakonec silničáři stihnou otevřít obchvat Chrudimě, respektive nedalekých Slatiňan v termínu. Původně sice naříkali,...Celý článek »
vydáno před 2 roky 20 týdnů
Slatiňany/Orel - O tom, jak ničí stavba obchvatu nervy mnoha obyvatel, jsme vás už před nedávnem informovali. Potvrzuje to i případ, kdy někdo...Celý článek »
vydáno před 2 roky 35 týdnů
Chrudimsko – Minulý týden měla policie zátah na řidiče kamionů a autobusů. Někteří to možná omylem, či záměrně vzali oklikou přes Tři Bubny. Na...Celý článek »