Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 týden 2 dny
Chrudim – Společnost K2 holding developera Milana Kušty v minulosti vykoupila pozemek od města Chrudim. Po letech bude konečně zahájena...Celý článek »
vydáno před 1 rok 3 týdny
Chrudim – Po mnoha desítkách let bude v Chrudimi již brzy odhalena nová originální socha financovaná kompletně ze soukromých zdrojů. V blízkosti...Celý článek »
vydáno před 1 rok 7 týdnů
Chrudim – Společnost K2 invest dostala od radních žádost provést na městském pozemku tři sondy. Ty ukážou, jak bude třeba plánovaný projekt Rezidence...Celý článek »
vydáno před 1 rok 26 týdnů
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011) měl možnost v reportáži České televize (ČT) o bourání sladovny vyzdvihnout skvělou zprávu pro občany,...Celý článek »
vydáno před 2 roky 9 hodin
Chrudim − V atraktivní lokalitě centra města Chrudim v Poděbradově ulici se od minulého roku staví nová rezidence s luxusními byty. Všechno běží...Celý článek »
vydáno před 2 roky 27 týdnů
Chrudim – Když se řekne Na Výsluní, někoho možná napadnou turnaje v petanqu, oblíbená hospoda, nebo rok staré sliby pirátského místostarosty Aleše...Celý článek »
vydáno před 2 roky 43 týdny
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011) si po připsání peněz ve výši 10 milionů 39 tisíc 380 korun na účet města ověřoval, zda-li se nejedná o...Celý článek »
vydáno před 2 roky 43 týdny
Chrudim – Na Poděbradově ulici se začne stavět nová rezidence, která dá veřejnému prostranství města další nový rozměr. Pohled na vybourané...Celý článek »
vydáno před 4 roky 30 týdnů
Chrudim - Nové byty v Chrudimi nejsou podle názoru radniční koalice v Chrudimi potřeba. Jinak se totiž nedá vysvětlit poslední rozhodnutí...Celý článek »
vydáno před 4 roky 48 týdnů
Chrudim – Chrudimské noviny před dvěma lety přinesly informaci, která mnohé obyvatele města nepotěšila, jiní ji kvitovali s povděkem. Nový majitel...Celý článek »