Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 19 týdnů
Chrudim – Přes některé výtky škarohlídů, výsledky revitalizace náhonu v Parku Střelnice jsou jednoznačně pozitivní. Bahno úspěšně zmizelo v...Celý článek »
vydáno před 5 let 9 týdnů
Chrudim – Zdejší ubytovna „U Krkavce“ je pověstná hned z několika důvodů. Suverénně se třeba jedná o jednu z nejlevnějších nocleháren na území města...Celý článek »
vydáno před 7 let 14 týdnů
Chrudim - V brzkých ranních hodinách, krátce po čtvrté hodině přijali policisté na operačním středisku oznámení, že na silnici u Chrudimi sedí...Celý článek »
vydáno před 7 let 34 týdny
Chrudim - Úsměvným případem se v pátek 29. července zabývali místní státní policisté. Byli totiž přivoláni k případu „nahého hosta“, který se rozhodl...Celý článek »
vydáno před 8 let 28 týdnů
Pardubice - Jak na přehlídkovém mole se promenádoval po třídě Míru zcela nahý 37letý cizinec. Zřejmě mu nedošlo, že jeho výjev budí v pěší zóně...Celý článek »
vydáno před 8 let 42 týdny
Pardubice - Prostřednictvím  tísňové linky se na strážníky městské policie obrátila žena s tím, že v  Přerovské ulici má u domu hada...Celý článek »
vydáno před 10 let 35 týdnů
Pardubice - V nočních hodinách přijali strážníci na tísňové lince 156 oznámení o nahém muži pobíhajícím po chodbách panelového domu.Celý článek »
vydáno před 12 let 3 týdny
Chrudim - Nešťastná žena se v pondělí v 16.15 hodin dostavila do služebny městské policie na Resslově náměstí a požádala strážníky o pomoc s tím, že...Celý článek »