Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 19 týdnů
Chrudim – Přestože se zdálo, že takzvaná „Ostřešanská spojka“ je definitivně pasé, nedá myšlenka na zrychlení cestování vlakem z Chrudimě do Pardubic...Celý článek »
vydáno před 4 roky 33 týdny
Praha/Chrudim - Hejtman Pardubického kraje Martin Netolický (ČSSD) jednal v úterý 6. srpna v Praze s generálním ředitelem Správy železniční...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim – Koncem měsíce května se opět sešli členové dopravní komise rady města a nebylo by to jednání „dopraváků“, aby z něj nevypadla celá řada...Celý článek »
vydáno před 5 let 48 týdnů
Chrudim – Projednávání desatera problémů města je akcí, kterou zná asi každý. Pravidelně však „matka“ projektu, městská úřednice a zastupitelka Šárka...Celý článek »
vydáno před 6 let 44 týdny
Chrudim/Ostřešany – Vybudování „Ostřešanské spojky“ získává konkrétnější kontury. V současné době je již zveřejněn první „nástřel“, jak by mohl nová...Celý článek »
vydáno před 6 let 48 týdnů
Chrudim/Pardubice – O Ostřešanské spojce se nevedou diskuse jen v Chrudimi, které by měla pomoci asi nejvíce, ale také v krajských Pardubicích....Celý článek »
vydáno před 7 let 5 týdnů
Chrudim – Takzvaná „Ostřešanská spojka“ je podle všeho projektem, který na sobě nese stigma. Nějaký čas se uvažuje o její výstavbě, později z ní zase...Celý článek »
vydáno před 7 let 17 týdnů
Chrudim – Budoucí stavba takzvané „Ostřešanské spojky“ se teď dostala i na pořad jednání dopravní komise rady města. Diskuse o modernizaci trati, jež...Celý článek »
vydáno před 7 let 1 týden
Chrudim/Pardubice – V krajském městě v minulých dnech začala velká přestavba přednádraží. Pro Chrudimáky z toho plyne ale i jedna příjemná skutečnost...Celý článek »
vydáno před 12 let 7 týdnů
Rosice nad Labem - Závěry vyšetřování Drážní inspekce ukazují, že za vyjetí dvou vlaků na stejnou kolej 31. ledna v pardubické místní části Rosice...Celý článek »