Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 35 týdnů 4 dny
Nasavrky – V pátek 28. a v sobotu 29. července proběhne Festival keltské kultury Lughnasad v Archeoskanzenu Země Keltů Nasavrky. Již 17. ročník...Celý článek »
vydáno před 3 roky 35 týdnů
Nasavrky – Od úterý  28. července do soboty 1. srpna se můžete účastnit keltského svátku Lughnasad, který probíhá po tyto dny v archeoparku...Celý článek »
vydáno před 4 roky 5 týdnů
Chrudim – Masopustní obchůzky by měly o tomto víkendu ustat. Středa 26. února je totiž tou, při níž si připomeneme dočasnost našeho pozemského života...Celý článek »
vydáno před 4 roky 27 týdnů
Chrudim – Zima jako koncem října, přes den však teplo babího léta. Předposlední víkend září slibuje skutečně hezké počasí, byla by proto škoda...Celý článek »
vydáno před 4 roky 35 týdnů
Chrudim – Červenec končí, počasí dopřává dny tropické a sucho se prohlubuje. Ideálně strávený čas v těchto dnech představuje deka položená u rybníka...Celý článek »
vydáno před 4 roky 36 týdnů
Chrudim – Tipy minulý týden absentovaly, protože jejich autor doháněl spánkový deficit. Nevznikl proto, že by snad nadmíru požil. Vznikl proto, že se...Celý článek »
vydáno před 4 roky 37 týdnů
Nasavrky - V sobotu 20. července v době od 9 do 17 hodin se můžete zúčastnit Keltských žní ve skanzenu kousek za městem. Návštěvníci zažijí...Celý článek »
vydáno před 5 let 35 týdnů
Chrudim – Prázdniny jsou v polovině. To je velmi smutné zjištění. Na stranu druhou to však také znamená, že co nevidět vypukne proslavená chrudimská...Celý článek »
vydáno před 5 let 36 týdnů
Nasavrky - Každoroční svátek Lughnasad se koná v Keltském archeoskanzenu od pátku 27. do soboty 28. července. Loni přijelo oslavit tento letní...Celý článek »
vydáno před 5 let 36 týdnů
Chrudim – Ani každoroční účast na manželských setkáních v jihomoravském Velehradě nezabrání autorovi těchto řádků v páteční tvorbě víkendových tipů....Celý článek »