Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 týdnů 1 den
Chrudim – Některé tento sport natolik okouzlil, že by si přáli mít ve městě možnost tohoto vyžití natrvalo. Naděje svitla horolezcům....Celý článek »
vydáno před 15 týdnů 6 dnů
Chrudim – Staronová sportovní hala bude kompletní až za další dva roky a první etapa potrvá až do srpna. Už teď ale některé překvapuje vzhled fasády...Celý článek »
vydáno před 23 týdny 3 dny
Chrudim – Pro původní systém sklápěcích basketbalových košů s pevně danou výškou už náhle není v nově rekonstruované hale místo. Přitom se...Celý článek »
vydáno před 30 týdnů 1 den
Chrudim/Opatovice nad Labem – Lednová havárie horkovodu odpojila tehdy od teplé vody desetitisíce domácností. Proto když pod mostem u OC Tesco...Celý článek »
vydáno před 34 týdny 2 dny
Chrudim – Rekonstrukce sportovní haly nabývá velkých rozměrů. Místo nápravy znehodnocení ze 70. let by měla jít nakonec budova sokolovny nově...Celý článek »
vydáno před 40 týdnů 3 dny
Chrudim – Jako každý rok využívají Elektrárny Opatovice letní sezónu k odstávkám teplé vody a k plánovaným opravám horkovodu. Celý pracovní týden...Celý článek »
vydáno před 1 rok 5 týdnů
Pardubický kraj – Elektrárny Opatovice musely provést neplánovanou odstávku dodávek tepla v Pardubicích, Chrudimi a Lázních Bohdaneč. Některé studená...Celý článek »
vydáno před 1 rok 6 týdnů
Chrudim – Informace, že se obvodová zeď zbourala, protože se zjistilo, že v ní chybí kus izolace, vyvolala u některých čtenářů pozdvižení a...Celý článek »
vydáno před 1 rok 6 týdnů
Chrudim – Stává se to i v "lepších" městech než je Chrudim. Známý je případ z Prahy, kdy nejmenovaná demoliční firma dokonce omylem kvůli...Celý článek »
vydáno před 1 rok 9 týdnů
Chrudim – Většina veřejných budov i paneláků a bytovek v Chrudimi je dnes od ranních hodin bez dodávky tepla. Přerušení dodávek způsobily netěsnosti...Celý článek »