Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 týden 6 dnů
Chrudim – Druhé kolo odchytu a kastrace toulavých koček je u konce. Jak vše probíhá a kolik už jich město Chrudim prostřednictvím útulku odchytilo?...Celý článek »
vydáno před 6 týdnů 1 den
Chrudim – V Chrudimi se rozhodli bojovat s nezodpovědnými majiteli koček svérázným způsobem. První termín odchytu právě probíhá v ulici Ke Smuteční...Celý článek »
vydáno před 1 rok 37 týdnů
Chrudim – Chrudimský útulek opět nemá kapacitu pro další nalezené kočky.  V současné době se mají lidé podle informací z útulku v případě nálezu...Celý článek »
vydáno před 3 roky 10 týdnů
Chrudim – Psi, kteří pokousali desetiletého Čika, patří rodině, jejichž dcera se před nedávnem pohřešovala, když si údajně odešla vypůjčit učebnici...Celý článek »
vydáno před 7 let 12 týdnů
Chrudim – O takzvané „petardové“ vyhlášce Chrudimské noviny již informace přinesly. Regulace ohňostrojů však nejsou jedinou změnou, kterou tento...Celý článek »
vydáno před 9 let 11 týdnů
V souvislosti s článkem o budoucím možném využití lokality Jedličky v chrudimském parku Střelnice vyslovil kdosi v diskusi před schůzkou s občany...Celý článek »
vydáno před 9 let 25 týdnů
Chrudim - Přestože poplatky za psy patří ve městě k jedněm z nejvyšších v rámci celé České republiky, majitelé čtyřnohých miláčků za...Celý článek »
vydáno před 9 let 30 týdnů
Chrudim - Předposlední víkend měsíce září je už skoro tady, což neznamená jen moje narozeniny, ale především neustálé změny počasí, jimž se divíme,...Celý článek »
vydáno před 9 let 38 týdnů
Bývaly časy, kdy jsme se posmívali tureckému hospodářství. Jenže tato země dosáhla za poměrně krátký čas neuvěřitelného rozmachu - vystavěla...Celý článek »
vydáno před 10 let 10 týdnů
Pardubice - Jaké to je, dostat ze svého domu neplatícího nájemníka, by mohl vyprávět muž z Pardubic. Onen neplatič vyměnil zámky a na zahradu...Celý článek »