Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 27 týdnů
Chrudim – Ač se to možná nezdá, Vánoce jsou tu za čtvrt roku. Technické služby proto nechtějí nechat nic náhodě a riskovat horečné řešení...Celý článek »
vydáno před 6 let 20 týdnů
Chrudim – Výzdoba a sortiment mnoha supermarketů na území města dává tušit, že Vánoce se nezadržitelně blíží. Už za měsíc se přihlásí advent a s...Celý článek »
vydáno před 6 let 40 týdnů
Chrudim – Přestože léto sotva začalo a letní prázdniny stojí za dveřmi, chrudimské technické služby nezahálejí. Náhodě nechtějí nechat hledání...Celý článek »
vydáno před 8 let 29 týdnů
Chrudim - Přestože kalendář připomíná, že je teprve polovina září, chrudimské Technické služby už nyní zjišťují, jaký strom bude během vánočních...Celý článek »
vydáno před 9 let 16 týdnů
Chrudim - Vánoce jsou za dveřmi a Chrudimáci chtíc nechtíc potkávají ve městě výzdobu, kterou v centru pravidelně instalují Technické služby Chrudim...Celý článek »
vydáno před 10 let 17 týdnů
Chrudim - V pondělí 2. prosince se na Resselově náměstí objevili první poslové Vánoc. Prodejci vánočních stromků i zlatavého jmelí rozložili své...Celý článek »
vydáno před 10 let 20 týdnů
Chrudim - Vánoce se nezadržitelně blíží a společně s nimi i oblíbené vánoční trhy na Resselově náměstí. Přestože mnozí Chrudimáci žehrají, že...Celý článek »
vydáno před 11 let 17 týdnů
Chrudim - S blížícím se vánočním časem se začíná město zdobit do krásy. Jedním ze symbolů tohoto svátečního období jsou ...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 1 den
Chrudim – Do pověření starosty Františka Pilného (ANO 2011) spadá mimo jiné také chrudimský odbor kultury. Zeptali jsme se ho proto, jestli sám...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 2 dny
Chrudim – Letos konečně přijde řada i na prosakující kašnu okolo morového sloupu na Resselově náměstí. Potvrdil to už i starosta František Pilný (ANO...Celý článek »