Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 let 1 týden
Nasavrky/Trhová Kamenice - Téměř dvěma shodnými případy vloupání do osobních aut se v těchto dnech aktuálně zabývají policisté z Chrasti a...Celý článek »
vydáno před 1 týden 2 dny
Chrudim – Kolem pěti tisíc návštěvníků a 13 tisíc výpůjček za rok, taková je statistika využití pobočky Městské knihovny Chrudim v Topolské ulici,...Celý článek »
vydáno před 24 týdny 2 dny
Chrudim – Minulý týden prováděcí firma Viktorstav dokončila podle zadávacího výkresu plochou střechu nové pobočky knihovny v Topolské ulici a ihned...Celý článek »
vydáno před 24 týdny 6 dnů
Chrudim – Po středečním kontrolním dnu se na střeše knihovny konečně objevil porost. Autentická fotka na internetu ihned vyvolala nejrůznější reakce...Celý článek »
vydáno před 26 týdnů 2 dny
Chrudim – Na všech dostupných vizualizacích je vidět exteriér i interiér knihovny, na co se ale budou dívat z okna obyvatelé přilehlého paneláku...Celý článek »
vydáno před 32 týdny 2 dny
Chrudim – Stavitel nové knihovny v Topolské ulici  přišel pro město Chrudim s výhodnou nabídkou. Postaví knihovnu z technologicky lepšího...Celý článek »
vydáno před 48 týdnů 2 dny
Nasavrky – Město Nasavrky a organizační agentura JR RUNNING SPORT se svými partnery si Vás dovolují pozvat na mezinárodní koncert ...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Stavba nové knihovny v Topolské ulici začne už v květnu, tedy za necelé dva měsíce. Autorský dozor bude provádět KLIKS atelier, s. r. o.,...Celý článek »
vydáno před 1 rok 8 týdnů
Chrudim – Ve středu prvního února vypíše město veřejnou zakázku na výstavbu knihovny v Topolské ulici, jejíž součástí bude i komunitní centrum a...Celý článek »
vydáno před 1 rok 30 týdnů
Již druhý koncert Nasavrckého hudebního léta se uskutečnil v zámeckých výstavních prostorech. Tentokrát vystoupila Veronika Rauchfussová....Celý článek »